Στράτος Τζώρτζογλου: Αυτός είναι ο λόγος που δήλωσε συμμετοχή στην «Φάρμα»

Η αποκάλυψη του Στράτου Τζώρτζογλου για τον λόγο που συμμετείχε στην «Φάρμα»

Στράτος Τζώρτζογλου: Αυτός είναι ο λόγος που δήλωσε συμμετοχή στην «Φάρμα»
1'

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» παραχώρησε ο Στράτος Τζώρτζογλου.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την κατάθλιψη που πέρασε, την «Φάρμα» και τις φήμες χωρισμού.

Αν κουβαλάς τον Τζώρτζογλου στον ρόλο, αυτό πηγαίνει κατευθείαν στον θεατή και βγάζεις την έπαρσή σου που μπορεί να σε οδηγήσουν σε άκρατο ναρκισσισμο, από την οποία αρρώστια έχουν νοσήσει πολλοί ηθοποιοί. Έχω “νοσήσει” κι εγώ.

Έχω περάσει σοβαρή κατάθλιψη και πήρα αγωγή. Ένας από τους λόγους που μπήκα στη Φάρμα ήταν για να το ξεπεράσω, να πάει το μυαλό μου αλλού. Αμέσως μετά τη Φάρμα έπαθα κατάθλιψη. Χρειάστηκε η αποδοχή να γίνει μέσα από τα σκοτάδια. Πέρασα μια βαθιά νύχτα που με βοήθησε να δω το φως».

Για τις φήμες χωρισμού με την σύζυγό του αλλά και την Βάνα Μπάρμπα τόνισε:

«Επειδή δεν κάναμε με την Σοφία όλες τις διακοπές του Πάσχα μαζί, έβγαλαν ότι έχουμε χωρίζουμε, είναι τρελό. Ούτε νευρίασα, ούτε γέλασα. Απλά κουνούσα το κεφάλι μου. Έχω σταματήσει να νευριάζω με αυτά που γράφονται.

Ποτέ δεν έχω τσακωθεί, ποτέ δεν έχουμε σκοτωθεί με την Βάνα Μπάρμπα στο Σημάδι του Έρωτα, ήμασταν κολλητοί, γίναμε φίλοι από την πρώτη στιγμή.

Δεν χορταίνω να είμαι δίπλα στην Βάνα Μπάρμπα, θα είμαστε τη νέα σεζόν σε μία καινούργια σειρά μαζί. Τον χειμώνα θα ανεβάσω μία παράσταση, έναν μονόλογο».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή