Αποκλειστικό Newsbomb.gr: Παραμένει στο OPEN ο Παναγιώτης Στάθης

Για έναν ακόμη χρόνο ο γνωστός δημοσιογράφος θα βρίσκεται στο OPEN

Αποκλειστικό Newsbomb.gr: Παραμένει στο OPEN ο Παναγιώτης Στάθης
1'

Στο OPEN θα συνεχίσει την τηλεοπτική του παρουσία ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Στάθης, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος είχε αρκετές προτάσεις στα χέρια του ωστόσο ενεργοποιήθηκε η option +1, όπερ σημαίνει πως θα είναι και το νέο χρόνο.

O Παναγιώτης Στάθης μας καλημερίζει μέσα από την εκπομπή «Ώρα Ελλάδας» μαζί με τον Γιάννη Κολοκυθά.

Μάλιστα, το μεσημέρι της Δευτέρας, το OPEN επισημοποίησε τη συνέχιση της συνεργασίας, τόσο με τον Παναγιώτη Στάθη, όσο και με τον Νίκο Στραβελάκη, με ανακοίνωσή του:

Η ανακοίνωση του OPEN αναφέρει τα εξής:

«Ο Παναγιώτης Στάθης και ο Νίκος Στραβελάκης συνεχίζουν και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στο ΟΡΕΝ.

Η επιτυχημένη παρουσία τους στην καθημερινή πρωινή ζώνη και στα κεντρικά δελτία του Σαββατοκύριακου, αντίστοιχα, ενισχύει την ανεξαρτησία του ενημερωτικού τομέα του Ανοιχτού Καναλιού και συμβάλλει στη σταθερά ανοδική πορεία του».

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η έντονη φημολογία πως ο Παναγιώτης Στάθης αποχωρεί από το OPEN για να ενταχθεί στο δυναμικό του ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα, στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα», προκάλεσε έντονο εκνευρισμό στη διεύθυνση ενημέρωσης του σταθμού. Μάλιστα, ενώ η αρχική σκέψη ήταν να προβεί σε σχετική ανακοίνωση μέσα από την Ώρα Ελλάδος ο Παναγιώτης Στάθης, το πρωί της Τρίτης, τελικά αποφασίστηκε να γίνει άμεσα επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι πως ο δημοσιογράφος συνεχίζει κανονικά και τον επόμενο χρόνο».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή