Το OPEN κάνει κίνηση ματ – Παραμένει ο Παναγιώτης Στάθης στο κανάλι

Φήμες και δημοσιεύματα ήθελαν τον Παναγιώτη Στάθη να αποχωρεί από τοOPEN, ωστόσο ο γνωστός παρουσιαστής παραμένει στο OPEN

Το OPEN κάνει κίνηση ματ – Παραμένει ο Παναγιώτης Στάθης στο κανάλι
1'

Το όνομά του πρωταγωνιστούσε, τις τελευταίες εβδομάδες, στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ με αρκετούς να τον θέλουν να μετακομίζει στον ΑΝΤ1. Όμως, σε μία περίοδο που υπάρχει αναβρασμός, οι επίσημες ανακοινώσεις είναι εκείνες που βάζουν τέλος στις φήμες.

Ο Παναγιώτης Στάθης παραμένει στο OPEN, με το κανάλι να γνωστοποιεί την ανανέωση της συνεργασίας τους με δελτίο τύπου. «Ο Παναγιώτης Στάθης και ο Νίκος Στραβελάκης συνεχίζουν και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στο ΟΡΕΝ. Η επιτυχημένη παρουσία τους στην καθημερινή πρωινή ζώνη και στα κεντρικά δελτία του Σαββατοκύριακου, αντίστοιχα, ενισχύει την ανεξαρτησία του ενημερωτικού τομέα του Ανοιχτού Καναλιού και συμβάλλει στη σταθερά ανοδική πορεία του», αναφέρεται.

Οι δύο άντρες θα συνεχίσουν την πορεία τους στο OPEN, με τον σταθμό να κλείνει μία μία τις εκκρεμότητές του. O Παναγιώτης Στάθης θα μας καλημερίζει μέσα από την εκπομπή «Ώρα Ελλάδας» και την επόμενη χρονιά, καθώς είναι από τους κερδισμένους.

Όσον αφορά στις προτάσεις που δέχτηκε; Ο έμπειρος δημοσιογράφος ήταν από τα πρόσωπα που προσέγγισαν άλλα κανάλια όπως ο ΑΝΤ1. Όμως, το πρόσημο στη συνεργασία του με το OPEN ήταν θετικό και δεν υπήρχε λόγος να κάνει επαγγελματική αλλαγή.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή