Πότε ρίχνει οριστικά αυλαία ο Σασμός – Αλλαγή σχεδίων

Η σειρά του ALPHA «Σασμός» θα αποχαιρετίσει το κοινό τη φετινή σεζόν
Πότε ρίχνει οριστικά αυλαία ο Σασμός – Αλλαγή σχεδίων
3'

Κράτησε συντροφιά στους τηλεθεατές για τρεις σεζόν και, φέτος, θα αποχαιρετίσει οριστικά γράφοντας τη δική της ιστορία στις σελίδες της TV. Η σειρά «Σασμός» θεωρήθηκε μεγάλη επιτυχία, όμως οι ιστορίες των ηρώων δεν θα συνεχιστούν του χρόνου με τα τελευταία επεισόδια να προβάλλονται στις αρχές Ιουλίου.

Αν και αρχικά είχε προγραμματιστεί να ρίξει αυλαία μέσα στον Ιούνιο, οι Ευρωεκλογές και η «εξοικονόμηση» επεισοδίων τις Παρασκευές, έκαναν τα στελέχη του ALPHA να «τραβούν» για περισσότερο το σίριαλ.

Μέχρι τότε, πάντως, οι εξελίξεις θα είναι πολλές. Το γράμμα της Εύας ξεδιαλύνει το μυστήριο και κάνει τους Σταματάκηδες να τη δουν με άλλο μάτι, έστω και μετά θάνατον. Την ίδια ώρα, η επιστροφή του Αντώνη σηματοδοτεί την άγρια σύγκρουσή του με τον εισαγγελέα Γιακωβάκη. Δύο διαφορετικοί κόσμοι έρχονται αντιμέτωποι και θα υπάρξουν απώλειες. Η Μαρίνα επισκέπτεται τον Μαθιό και του λέει κάτι που θα τον αφήσει ενεό… Η απειλή της οικογένειας των Μουντάκηδων όλο και θεριεύει και η Καλλιόπη προσπαθεί να πείσει τον Τηλέμαχο να ταχθεί με το μέρος τους και να βοηθήσει, ώστε να αποφευχθούν τα αντίποινα. Οι ώρες κυλούν αργά και βασανιστικά στο κελί για τη Βασιλική, που κάνει μαύρες σκέψεις για το μέλλον της, όπως και η Θοδώρα, γι’ αυτό που περιμένει τον Γιώργο. Ο τελευταίος, σε μία συζήτηση με τον Αντώνη, θα καταλάβει ότι τα χειρότερα είναι μπροστά. Ο ασκός του Αιόλου έχει ανοίξει και καμία πράξη, ανεξαρτήτως κινήτρου, δεν θα μείνει ατιμώρητη.

Η Βασιλική, μετά την εισβολή που δέχτηκε στο κελί, δεν μπορεί να ηρεμήσει με τίποτα, αφού ξέρει ότι η οικογένειά της κινδυνεύει ανοιχτά. Η Θοδώρα φοβάται να πιστέψει ότι μπορεί να είναι έγκυος και πηγαίνει στον Μανώλη και την Τζένη να της δώσουν δύναμη, για να κάνει το τεστ εγκυμοσύνης. Η Μαρίνα παραδέχεται στην Αργυρώ ότι πράγματι την απέφευγε στο ταξίδι της με τον Αντώνη και ετοιμάζεται να μιλήσει ανοιχτά γι’ αυτό που της συνέβη. Ο Χρήστος σκέφτεται πώς να χειριστεί την περίπτωση του Αντώνη, όταν δέχεται μία απρόσμενη επίσκεψη. Ο Μαθιός περιμένει σε μια ερημιά, μέχρι που εμφανίζεται κάποιος, με εξίσου απειλητική διάθεση.

Ο εισαγγελέας μπορεί να αποφάσισε για την τύχη της Βασιλικής, για τον Αντώνη, όμως, και την παρατυπία του θέτει κάποιους όρους, τους οποίους θα δυσκολευτεί να δεχτεί ο αστυνόμος. Η Αργυρώ και ο Αστέρης φοβούνται μήπως οι Μουντάκηδες κάνουν κακό στον Πετράκη, ενώ παράλληλα ανησυχούν για τις κρίσεις της Μαρίνας. Η Θοδώρα και ο Γιώργος θέλουν πιο πολύ από ποτέ να κρατήσουν στα χέρια τους το μωράκι τους και να παλέψουν και για εκείνο στην Πρόνοια, η Στέλλα, όμως, με τα νέα που φέρνει, τους κόβει την χαρά. Όσο οι Μουντάκηδες σχεδιάζουν ποιο θα είναι το επόμενο χτύπημά τους, κάποιοι ετοιμάζονται να λάβουν δράση και, ίσως, χειροτερέψουν την κατάσταση.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή