Survivor – Spoiler (3/6): Αυτοί κερδίζουν τη δεύτερη ασυλία

Μεγάλο το ενδιαφέρον στο σημερινό επεισόδιο του Survivor

Survivor – Spoiler (3/6): Αυτοί κερδίζουν τη δεύτερη ασυλία
1'

Μια δύσκολη δοκιμασία καλούνται να φέρουν εις πέρας οι παίκτες της κόκκινης ομάδας του Survivor 2024 κατά τη διεξαγωγή του αγώνα για τη 2η ασυλία της εβδομάδας. Κουβαλούν ήδη την πρώτη ήττα από το επεισόδιο της Κυριακής 2/6 και επιπλέον η Κατερίνα Δαλάκα δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση, παραμένοντας με το χέρι στο νάρθηκα. Την ίδια ώρα όμως, το ερώτημα που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι το ποια ομάδα τη δεύτερη ασυλία σήμερα, Δευτέρα (3/6).

Οι επτά παίκτες που έχουν παραμείνει κι αγωνίζονται στον Άγιο Δομίνικο βρίσκονται πλέον σε εξαιρετικά δύσκολη θέση κι αυτό ισχύει και για τις δύο ομάδες του Survivor. Οι κόκκινοι ουσιαστικά θα αγωνιστούν κάνοντας υπέρβαση δυνάμεων, από τη μεριά του Γκιουλέκα και του Ταξίδη.

Η Κατερίνα Δαλάκα παραμένει στον πάγκο εμψυχώνοντάς τους, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από την ευστοχία τους και τη συμβολή των παικτών του All Star. Θα τους δώσουν μια μεγάλη διαφορά για να τραβήξουν το σκορ μετά τον 10ο πόντο.

Οι μπλε δεν αρκεί να είναι γρήγοροι σήμερα το βράδυ, θα πρέπει να τελειώνουν τον στόχο με ακρίβεια κι αυτό μπορεί να τους στοιχίσει. Υπάρχει δηλαδή σοβαρό ενδεχόμενο να «τρέχουν μόνοι και να βγουν δεύτεροι» στις 3/6. Στην περίπτωση αυτή θα υπάρξει δίλημμα στην κάλπη. Δηλαδή, Σταμάτης ή Δώρα;

Η εκτίμηση για τη 2η ασυλία είναι πως το τοτέμ θα βρεθεί στα χέρια των κόκκινων. Διαφορετικά ο Γκιουλέκας παίζει το κεφάλι του στις μονομαχίες της Πέμπτης 6/6.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή