Survivor: Η άγρια κόντρα Γιώργου – Φάνη και η μάχη για την παραμονή στο παιχνίδι

Survivor: Τη δεύτερη υποψήφια της εβδομάδας έμαθαν το βράδυ της Δευτέρας οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης.

Survivor: Η άγρια κόντρα Γιώργου – Φάνη και η μάχη για την παραμονή στο παιχνίδι
2'

Στο συμβούλιο του Survivor που προβλήθηκε την Κυριακή, οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο Γιώργος Γκιουλέκας εξαπέλυσε τα βέλη του κατά του Φάνη Μπολέτση, χαρακτηρίζοντάς τον ως τον πιο κενό συναισθηματικά άνθρωπο που έχει περάσει ποτέ από το παιχνίδι όλα αυτά τα χρόνια.

Από την πλευρά του ο Φάνης, έδωσε τη δική του απάντηση θέλοντας να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

«Χθες στο συμβούλιο το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο. Βγήκε ο Χριστόφορος. Αγωνιστικά αν το δεις, βγάζει πάρα πολύ λογική», είπε αρχικά ο Φάνης Μπολέτσης.

«Τώρα όσον αφορά τη συζήτηση που κάναμε με τον Γιώργο και το γεγονός ότι με αποκάλεσε κενό συναισθηματικά… μάλλον δεν έχει την ενσυναίσθηση να καταλάβει ότι κάποιοι άνθρωποι εκφράζονται διαφορετικά ή δεν εκφράζουν τα συναισθήματά τους μπροστά σε άλλους», σχολίασε στη συνέχεια ο παίκτης της μπλε ομάδας.

«Προφανώς και με πείραξε όπως και κάποιοι άλλοι χαρακτηρισμοί που μου είπε. Ξέρω πλέον ότι αυτή είναι η κατάσταση και δεν πρόκειται να αλλάξει. Είμαι 28 χρονών, όποιος θέλει να είναι στη ζωή μου μπορεί να είναι. Έχουν χωρίσει πλέον οι δρόμοι μας», παραδέχτηκε ο Φάνης Μπολέτσης.

Κόκκινη η δεύτερη ασυλία

Ο αγώνας είχε ανατροπές όμως στο τέλος η κόκκινη ομάδα επικράτησε των «Μπλε» με σκορ 12-10.

Στη συνέχεια, οι «Μπλε» κλήθηκαν να ψηφίσουν το πιο αδύναμο μέλος της ομάδας τους.

«Η μπλε ομάδα μίλησε, η απόφαση έχει παρθεί» τόνισε ο Γιώργος Λιανός για να διαβάσει αμέσως τις ψήφους, με την Δώρα Νικολή να βγαίνει υποψήφια προς αποχώρηση.

«Δεν νιώθω έκπληξη, το περίμενα το αποτέλεσμα ούτως ή άλλως. Αυτή είναι η διαδικασία, την έχω συνηθίσει πλέον. Θα μπω στη μονομαχία και ελπίζω να τα καταφέρω. Αγωνιστικά ίσως υστερώ, οπότε είναι λογικό. Τα παιδιά είναι και δεμένα μεταξύ τους, αν και δεν πιστεύω ότι ήταν συναισθηματικός ο λόγος» είπε μεταξύ άλλων η Δώρα σχολιάζοντας την υποψηφιότητά της.

Στο επεισόδιο που θα προβληθεί το βράδυ της Τρίτης, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν τη μονομαχία των παικτών για την τρίτη ασυλία της εβδομάδας.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή