Ζευγάρι ο Γιώργος Λιάγκας με τη Μαρία Αντωνά; Η φωτογραφία που αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

«Βλέπουμε δυο ανθρώπους να κάνουμε παρέα», σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή 
1'

Φήμες θέλουν τον Γιώργο Λιάγκα να είναι σε σχέση με τη Μαρία Αντωνά μετά τον χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη. Ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά έχουν εντοπιστεί να βγαίνουν συχνά μαζί, όμως κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει αν είναι ζευγάρι ή είναι απλά πολύ καλοί φίλοι.

Η νέα «βόμβα» έσκασε από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Τρίτης. Η παρουσιάστρια του «Happy Day» στον Alpha αποκάλυψε μια φωτογραφία που δείχνει τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά σε κοινή έξοδο να κάθονται δίπλα δίπλα. Μάλιστα, ανέφερε ότι κυκλοφορεί η φήμη οι δυο τους να είναι μαζί.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε συγκεκριμένα: «Εγώ που είναι σε επικοινωνία συχνή με την Μαρία και είχαμε συζήτηση πολλές, δεν είχε τύχει να της μιλήσω να την ρωτήσω αν ισχύει. Οπότε ξεκινάω λέγοντας ότι αυτό που θα πω δεν ξέρω αν ισχύει. Σήμερα ο δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον Γιώργο Λιάγκα, υπονοώντας πως αυτό είναι το ζευγάρι. Είναι ο Γιώργος και το Μαράκι. Υπονοεί πως αυτό είναι το ζευγάρι και η Μαρία βγαίνει με τον Γιώργο Λιάγκα. Ο Γιώργος μετά το διαζύγιό του δεν έχει επιβεβαιώσει ποτέ καμία του σχέση. Έχει και δυο μικρά παιδιά. Το σίγουρο είναι ότι κάνουν συχνή παρέα». Μάλιστα, σημείωσε στη συνέχεια: «Βλέπουμε δυο ανθρώπους να κάνουμε παρέα», σχολίασε λίγο αργότερα.