Οδός Ζαρίφη: Εκτός OPEN η εκπομπή – Ο λόγος

Η εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη τραβά το ενδιαφέρον
2'

Η αντίστροφη μέτρηση για τις Ευρωεκλογές έχει ξεκινήσει, καθώς την Κυριακή είναι η μεγάλη εκλογική ημέρα. Τα κανάλια θα καλύψουν από το πρωί έως αργά το βράδυ τη διαδικασία, θα μεταφέρουν τον παλμό, θα δώσουν exit polls και φυσικά θα ανακοινώσουν αποτελέσματα. Όπως συνέβη και με τις Εθνικές εκλογές, το πρόγραμμα των καναλιών θα διαμορφωθεί ειδικά όχι μόνο την 9η Ιουνίου αλλά και τις προηγούμενες ημέρες.

Σύμφωνα λοιπόν με ανακοίνωση του OPEN, η εκπομπή «Οδός Ζαρίφη» δεν θα βγει στον αέρα από την Τετάρτη έως και την Παρασκευή. «Λίγο πριν την μεγάλη μάχη των Ευρωεκλογών, το πρόγραμμα του OPEN διαμορφώνεται για να συνεχίσει να προσφέρει έγκυρη, αντικειμενική και πλήρη ενημέρωση στους τηλεθεατές.

Από την Τετάρτη και μέχρι την Παρασκευή στη θέση της εκπομπής ΟΔΟΣ ΖΑΡΙΦΗ θα μεταδοθούν δεκάλεπτα των κομμάτων και διακαναλικές Συνεντεύξεις Τύπου . Η χαρούμενη παρέα της ΟΔΟΣ ΖΑΡΙΦΗ θα είναι και πάλι κοντά μας από τη Δευτέρα 10 Ιουνίου στις 14.00», αναφέρει η ανακοίνωση του καναλιού.

Το OPEN, να σημειωθεί, την ημέρα των Ευρωεκλογών θα έχει συνεχή κάλυψη των γεγονότων. Στις 06.00, η εκπομπή «Τώρα Μαζί» θα δώσει το σήμα για την έναρξη της εκλογικής ημέρας. Σπύρος Χαριτάτος και Ευλαμπία Ρέβη μεταφέρουν ό,τι συμβαίνει στο προσκήνιο και το παρασκήνιο της πολιτικής σκηνής, με επίκεντρο της Ευρωεκλογές. Στις 09.50, θα πάρει τη σκυτάλη ένα ακόμη ενημερωτικό μαγκαζίνο ενώ από τις 17.30 μέχρι τα μεσάνυχτα θα υπάρχει διαρκής ενημέρωση και ροή με το δημοσιογραφικό επιτελείο να δίνει τον παλμό.