Η Γη της Ελιάς - Spoiler: Ζευγάρια σε κρίση και ένας γάμος που διαλύεται

Λίγες εβδομάδες πριν το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν, η σειρά «Η Γη της Ελιάς» κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον

Η Γη της Ελιάς - Spoiler: Ζευγάρια σε κρίση και ένας γάμος που διαλύεται
2'

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η Γη της Ελιάς» στο MEGA οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές. Μέχρι το τέλος της τηλεοπτικής χρονιάς, θα δούμε ζευγάρια να περνάνε κρίση και έναν γάμο να διαλύεται.

H Ειρήνη ψάχνει τον Παρασκευά και είναι πολύ ταραγμένη που την παράτησε εν μία νυκτί. Ο Παρασκευάς κρύβεται στο σπίτι του Λυκούργου και του έχει γίνει στενός κορσές ώστε να μη μένει στιγμή μόνος του, γεγονός που καταπιέζει αφάνταστα τον Λυκούργο. Η Ειρήνη κλαίει για τον Παρασκευά, αλλά ο Δημοσθένης έχει πεισμώσει και δεν υποχωρεί με τίποτα. Ο Παρασκευάς, από την άλλη, παραμένει κρυμμένος στο σπίτι του Λυκούργου και περνάει μαύρες ώρες.

Ο Κωνσταντίνος ψάχνει γραμματέα και καλεί στο γραφείο του μια υποψήφια κοπέλα ονόματι, Σοφία (Σκεύη Παπαμιλτιάδους). Η Ισμήνη ενδίδει στη ζήλεια της και πηγαίνει στο γραφείο του Κωνσταντίνου προκειμένου να γνωρίσει από κοντά τη νέα του γραμματέα. Eνοχλημένη με την οικειότητα που είδε ανάμεσα στον Κωνσταντίνο και τη γραμματέα του, του κάνει επίθεση και η κατάσταση ανάμεσά τους ξεφεύγει.

Η Αμαλία, την ίδια ώρα, συνεχίζει να «δηλητηριάζει» το μυαλό του Ισίδωρου και τον στρέφει όλο και περισσότερο ενάντια στην Αθηνά. Ο Ισίδωρος ζητάει από την Αμαλία να χωρίσουν και τη διώχνει από το σπίτι. Εκείνη θεωρεί ότι είναι κάτι πρόσκαιρο, αλλά ο Ισίδωρος κάνει την έκπληξη και την απολύει και από τη δουλειά. Η Αμαλία περνάει στην αντεπίθεση κι απειλεί ανοιχτά την Αθηνά. Ο Ισίδωρος αναθέτει το διαζύγιό του στον Λυκούργο κι εκείνος καλεί την Αμαλία για να συζητήσουν. Η Αμαλία προσπαθεί να κερδίσει χρόνο κι επιδιώκει να συναντηθεί με τον Ισίδωρο, αλλά εκείνος την αποφεύγει.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή