ANT1: Οι «καυτές» τελικές αποφάσεις για τα πρόσωπα του σταθμού

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα κλείσει η τηλεοπτική σεζόν για τον ΑΝΤ1
2'

Μετά την Κυριακή των Ευρωεκλογών φαίνεται ότι θα ξεκαθαρίσει το τοπίο στον ΑΝΤ1 και θα ληφθούν οι αποφάσεις που εκκρεμούν. Στην καθημερινή αρένα τα ανοιχτά μέτωπα μπορεί να μην είναι πολλά, όμως έχουν ενδιαφέρον.

Συγκεκριμένα, μετά την ανακοίνωση της Μαρίας Αναστασοπούλου ότι δεν επιθυμεί να συνεχίσει στο «Καλημέρα Ελλάδα» την επόμενη σεζόν, θα πρέπει να βρεθεί ο αντικαταστάτης. Επικρατέστερο όνομα είναι εκείνο του Νίκου Ρογκάκου, ενός έμπειρου και με μακρά πορεία δημοσιογράφου που γνωρίζει τι εστί ρεπορτάζ και καθημερινή εκπομπή. Εντύπωση δεν θα προκαλέσει αν ενισχυθεί ακόμη περισσότερο η ομάδα, με νέα πρόσωπα και πολλές εκπλήξεις.

Μεγάλο κεφάλαιο στην καθημερινή ζώνη είναι και η prime time. Οι «Ράδιο Αρβύλα» θα συνεχίσουν να προσφέρουν καυστικό σχολιασμό στις 20.00 ενώ στις 21.00 θα δίνουν τη σκυτάλη στη μυθοπλασία. Το prequel της «Μάγισσας» έχει κλειδώσει, όμως οι αντενικοί δεν έχουν προβεί σε περαιτέρω ανακοίνωση για τις υπόλοιπες σειρές που θα προσπαθήσουν να κοντράρουν τον ανταγωνισμό. Οι πληροφορίες θέλουν τη μεταφορά του «Gran Hotel» να βρίσκεται στα σκαριά και αναμένουμε πότε θα ξεκινήσουν τα κάστινγκ και τα γυρίσματα.

Για τη ζώνη του Σαββατοκύριακου, δύο είναι τα πρόσωπα που απασχολούν. Μαρία Αναστασοπούλου και Μπέττυ Μαγγίρα αποδεικνύονται σκληρές διαπραγματεύτριες που ακόμη δεν έχουν πει το τελικό «ναι» για την παραμονή τους στον σταθμό του Αμαρουσίου.

Στην περίπτωση του «I Love Σου Κου», οι άνθρωποι του καναλιού ψάχνουν ιδέες και τρόπους για να τονώσουν σε τηλεθέαση το μαγκαζίνο προτείνοντας ολικό ρεκτιφιέ μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Την ίδια στιγμή, η Μαρία Αναστασοπούλου συζητά επίσης για το Σαββατοκύριακο, προκειμένου να αναλάβει μία ενημερωτική εκπομπή που θα βγαίνει στον αέρα στις 08.00. Οι μνηστήρες που την πολιορκούν είναι αρκετοί κι έτσι, αν η παρουσιάστρια δεν πάρει αυτό που θέλει, θα μπορούσε να αποχαιρετίσει τον ΑΝΤ1 αναζητώντας νέα στέγη.