Survivor: Νέες αλλαγές ανακοινώνει ο Λιανός λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού

Survivor: Τον τρίτο υποψήφιο της εβδομάδας έμαθαν το βράδυ της Τρίτης οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης.
Survivor: Νέες αλλαγές ανακοινώνει ο Λιανός λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού
2'

Το Survivor 2024 οδεύει προς το τέλος και πλέον όλοι οι παίκτες θα κληθούν να μονομαχήσουν για την παραμονή τους στο ριάλιτι.

Στο επεισόδιο της Τρίτης (4/6) η Κατερίνα Δαλάκα σχολίασε την ψήφιση της Δώρας χαρακτηρίζοντάς την δίκαιη, αφού είναι κατώτερη αγωνιστικά συγκριτικά με τους συμπαίκτες της, όπως επεσήμανε.

«Θεωρώ δίκαιη την ψήφιση, γιατί αυτή τη στιγμή ανάμεσα στις επιλογές που είχαμε, αν εξαιρέσω τον Φάνη, είναι ο Ντάνιελ κι ο Σταμάτης, που έχουν ανέβει πάρα πολύ αγωνιστικά».

Στη συνέχεια, εξήγησε πως εκτός από την πρόοδο των αγοριών της μπλε ομάδας, υπάρχει κι ένα συναισθηματικό δέσιμο ανάμεσά τους, που κατέστησε λογική την ψήφιση της Δώρας.

«Ο Ντάνιελ ίσως είναι ο καλύτερος, για μένα προσωπικά στη μπλε ομάδα. Από εκεί και πέρα, και ο Σταμάτης είναι σε πολύ καλή φόρμα, οπότε η Δώρα είναι ελάχιστα πιο κάτω αγωνιστικά, για αυτό και θεωρώ δίκαιη την ψήφιση. Σίγουρα υπάρχει και το συναισθηματικό δέσιμο των τριών αγοριών στη μπλε ομάδα, αλλά πιστεύω ότι όντως ήταν αγωνιστική η ψήφος», είπε κλείνοντας.

Μπλε η δεύτερη ασυλία

Ο αγώνας δεν είχε μεγάλες ανατροπές. Η μπλε ομάδα επικράτησε των «Κόκκινων» με σκορ 12-7.

Στη συνέχεια, οι «Κόκκινοι» κλήθηκαν να ψηφίσουν το πιο αδύναμο μέλος της ομάδας τους.

«Η κόκκινη ομάδα μίλησε, η απόφαση έχει παρθεί» τόνισε ο Γιώργος Λιανός για να διαβάσει αμέσως τις ψήφους, με τον Γιώργο Γκιουλέκα να βγαίνει υποψήφιος προς αποχώρηση.

«Δεν κάναμε καμία συζήτηση με τα παιδιά, ήμουν 50-50. Δεν ήξερα πώς θα κινηθεί ο Χριστόφορος μετά και τον τραυματισμό της Κατερίνας. Καταλαβαίνω όμως την απόφασή του από όλες τις πλευρές», είπε μεταξύ άλλων ο Γκιουλέκας σχολιάζοντας την υποψηφιότητά του.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν τον τέταρτο και τελευταίο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας καθώς την ανακοίνωση του Λιανού για τον τελικό στόχο στον αγώνα παραμονής.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής θα πει στους παίκτες ότι οι τελικοί στόχοι θα είναι πλέον δύο.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή