Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Έχουν γραφτεί υπερβολές για μένα για λόγους εντυπωσιασμού»

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είπε μεταξύ άλλων πως «ο κόσμος έχει μια κλίση στο να διαβάζει πράγματα τα οποία θεωρεί εντυπωσιακά»

Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Έχουν γραφτεί υπερβολές για μένα για λόγους εντυπωσιασμού»
1'

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day με αφορμή την ανανέωση της συνεργασίας του με τη δισκογραφική εταιρεία «Heaven».

Πιο συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στην πορεία του στη μουσική, αλλά και για τα αναληθή δημοσιεύματα που έχουν γραφτεί για τον ίδιο όλα αυτά τα χρόνια.

«Έχω γράψει τραγούδια σε αεροπλάνο, μετρό και ταξί. Το τραγούδι μου “Χωρίς αναπνοή” το έγραψα σε πούλμαν πηγαίνοντας σε συναυλία με τους μουσικούς μου. Το γούρι μου είναι η μάνα μου, την παίρνω τηλέφωνο πριν από σημαντικές στιγμές», είπε αρχικά ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Στη συνέχεια, ο ίδιος είπε: «Για όλους δεν έχει γραφτεί κάποιο ψέμα; Κάτι θα έχει γραφτεί και για μένα. Δεν μου έρχεται κάτι στο μυαλό, αλλά τις περισσότερες φορές έχουν γραφτεί υπερβολές, παρά ψέματα. Υπερβολές για λόγους, κυρίως, εντυπωσιασμού. Εξάλλου ο κόσμος έχει μια κλίση στο να διαβάζει πράγματα τα οποία θεωρεί εντυπωσιακά και αιφνιδιαστικά και τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα

23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα