Ελένη Καρακάση: «Είπαν ότι έκανα απόπειρα αυτοκτονίας γιατί με κλείδωσε ο άντρας μου στο μπαλκόνι»

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το γυναικολογικό πρόβλημα που αντιμετώπισε και το κεφάλαιο της μητρότητας αλλά και τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει για εκείνη
Ελένη Καρακάση: «Είπαν ότι έκανα απόπειρα αυτοκτονίας γιατί με κλείδωσε ο άντρας μου στο μπαλκόνι»
Glomex
1'

Η Ελένη Καρακάση παραχώρησε συνέντευξη εφ όλης της ύλης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μίλησε για το ενδεχόμενο να υιοθετήσει παιδάκι, τις φήμες που την ήθελαν να έχει κάνει απόπειρα αυτοκτονίας αλλά και τα δημοσιεύματα περί νευρικής ανορεξίας.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε αρχικά στο γυναικολογικό πρόβλημα που αντιμετώπισε και την έστειλε στο χειρουργείο, όπου υποβλήθηκε σε ολική υστερεκτομή.

«Κάνοντας τους γυναικολογικούς μου ελέγχους βλέπουμε ότι υπάρχει κάτι πάρα πολύ άσχημο μέσα. Μπήκα πολύ εσπευσμένα χειρουργείο. Το κεφάλαιο της μητρότητας έχει κλείσει φυσικά, με τον τρόπο του να γεννήσω, είναι ανοιχτό το κεφάλαιο της υιοθεσίας», είπε.

Στη συνέχεια εξήγησε τι ακριβώς συνέβη, όταν κυκλοφόρησε η φήμη ότι αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει. Όπως είπε, έφευγε από το σπίτι της, για να παέι στην παράσταση που πρωταγωνιστούσε, ωστόσο όταν είδε ότι έχει μπλοκάρει η πόρτα της εισόδου πανικοβλήθηκε.

«Το θολωμένο μου μυαλό έπαθε πανικό και κρεμάστηκα από το παράθυρο που είναι ανάμεσα στους ορόφους, στον 1ο δηλαδή περίπου 3 μέτρα και οπισθοχώρησα. Έφυγα λίγο μάτριξ προς τα πίσω, το κεφάλι βρήκε στη σωλήνα του φυσικού αερίου, Ανοίγω τα μάτια και συνειδητοποιώ ότι δεν έχω πάθει κάτι. Βγήκε στον χώρο ότι έκανα απόπειρα αυτοκτονίας, ότι πήδηξα από το μπαλκόνι γιατί με κλείδωσε ο άντρας μου», δήλωσε.

Σε ό,τι αφορά τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν και έγραφαν ότι μάχεται με τη νευρική ανορεξία, τόνισε: «ήταν μια τρέλα τρόμαξαν η μητέρα μου και ο αδερφός μου».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή