Μαρία Ιωαννίδου: Αδιάφορη και ασεβής η Ναταλία Γερμανού

Η Μαρία Ιωαννίδου ομολόγησε: «Σε πιο νεαρή ηλικία ήμασταν σαν αδελφάκια»
Μαρία Ιωαννίδου
2'

Η Μαρία Ιωαννίδου αναφέρθηκε στο σπίτι της που λίγο έλειψε να βγει σε πλειστηριασμό, αλλά και στη σχέση της με τη Ναταλία Γερμανού.

Η ηθοποιός και τελευταία σύζυγος του Φρέντυ Γερμανού, μιλώντας στο Λοιπόν, χαρακτήρισε την Ναταλία Γερμανού «αδιάφορη και ασεβή», τονίζοντας ότι «δεν την ενδιαφέρει τι κάνω και πώς είμαι».

Η Μαρία Ιωαννίδου ομολόγησε: «Σε πιο νεαρή ηλικία ήμασταν σαν αδελφάκια». Για το γεγονός ότι δεν την φιλοξενεί στην εκπομπή της, η ηθοποιός σχολίασε: «Δεν με νοιάζει που δεν με καλεί στην εκπομπή της, με καλούν 15 άλλες εκπομπές».

Επίσης, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της, η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε σχετικά με το σπίτι της, το οποίο κινδύνευε να βγει σε πλειστηριασμό.

Πάνω σε αυτό, περιέγραψε: «Το σπίτι μου το είχα και θα το έχω! Απλά τώρα δεν έχω λεφτά. Είχα μάθει να ζω με τα χρήματά μου, να κάνω το κέφι μου και τα ταξίδια μου και να ζω ακριβά. Αυτά τέλειωσαν όλα! Πούλησα ένα διαμέρισμα στο Μάτι, έχασα όλα μου τα λεφτά, για να κρατήσω το σπίτι που μένω. Και να πάω στα δικαστήρια, δεν ξέρω αν θα δικαιωθώ. Δεν έχω και τις ψυχικές αντοχές για να κάνω κάτι τέτοιο. Θα υπάρχουν εντάσεις, που τώρα δεν είμαι σε θέση να τις αντέξω. Ειδικά αυτόν τον καιρό που ξεπεράσαμε το πρόβλημα υγείας που είχε ο σύντροφός μου με τον καρκίνο. Περάσαμε μεγάλο φόβο μπορώ να σου πω».

Σε ερώτηση για το αν είχε πάρει ποτέ τηλέφωνο τη Ναταλία Γερμανού, προκειμένου να της ζητήσει οικονομική βοήθεια και εκείνη της την αρνήθηκε, η Μαρία Ιωαννίδου ξεκαθάρισε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή