Survivor: Απόψε η σκληρή μονομαχία των τεσσάρων με φόντο την εξάδα του παιχνιδιού

Survivor: Το βράδυ της Τετάρτης οι τηλεθεατές έμαθαν τον τέταρτο υποψήφιο του ριάλιτι επιβίωσης.

Survivor: Απόψε η σκληρή μονομαχία των τεσσάρων με φόντο την εξάδα του παιχνιδιού
2'

Στην αρχή του επεισοδίου, οι παίκτες του Survivor σχολίασαν την υποψηφιότητα του Γκιουλέκα, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως είναι ο πιο αγχωμένος απ' όλους.

«Δεν μ’ αρέσει να με λυπούνται»

H Κατερίνα Δαλάκα μιλώντας στην κάμερα του Survivor εξήγησε στους τηλεθεατές του ριάλιτι τους λόγους για τους οποίους και δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση να την λυπούνται τα υπόλοιπα μέλη της κόκκινης ομάδας εξαιτίας του τραυματισμού της.

«Το χθεσινό ήταν ένα ιδιαίτερο συμβούλιο στο οποίο τελικά ψηφίστηκε ο Γιώργος Γκιουλέκας. Ο Χριστόφορος κινήθηκε προς τον Γκιουλέκα αλλά θεωρώ ότι κινήθηκε προς τον Γκιουλέκα λόγω του τραυματισμού μου, γιατί δεν γίνεται να άλλαξε κάτι σε μια εβδομάδα αγωνιστικά. Αυτή την εβδομάδα, που πέρασε, δεν ήμουν καθόλου καλή αγωνιστικά οπότε… δεν γίνεται να ανέβηκα αγωνιστικά», είπε αρχικά.

«Δεν μου αρέσει ούτε να με λυπούνται ούτε να σκέφτονται τον τραυματισμό μου. Οπότε περίμενα να ψηφιστώ σε αυτό το συμβούλιο από την ομάδα μου» συμπλήρωσε η Κατερίνα Δαλάκα.

Κόκκινη η δεύτερη ασυλία

Ο αγώνας δεν είχε μεγάλες ανατροπές. Η κόκκινη ομάδα επικράτησε των «μπλε» με σκορ 12-7.

Στη συνέχεια, οι «μπλε» κλήθηκαν να ψηφίσουν το πιο αδύναμο μέλος της ομάδας τους.

«Η μπλε ομάδα μίλησε, η απόφαση έχει παρθεί» τόνισε ο Γιώργος Λιανός για να διαβάσει αμέσως τις ψήφους, με τον Σταμάτη Ταλαδιανό να βγαίνει υποψήφιος προς αποχώρηση.

«Αναμενόμενο ήταν το αποτέλεσμα, το περίμενα. Ήξερα ότι αν χάναμε μια ασυλία, θα ήμουν εγώ αυτός που θα ήταν ο επόμενος υποψήφιος για να πάει στη μονομαχία. Οπότε, από τη στιγμή που το ήξερα, είμαι και έτοιμος για να πάω στη μονομαχία. Θα πάω για έκτη φορά για την έκτη θέση», είπε μεταξύ άλλων ο Σταμάτης σχολιάζοντας την υποψηφιότητά του.

Μεγάλη η αποψινή μονομαχία

Το βράδυ της Πέμπτης οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης του δουν τη μονομαχία του Σταμάτη, της Δώρας, του Χριστόφορου και του Γιώργου για την παραμονή τους στο Survivor.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα

23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα