Τατιάνα Στεφανίδου: Έκλεισε στο Open! Σε ποια ζώνη θα τη βλέπουμε τη νέα χρονιά

Η Τατιάνα Στεφανίδου έδωσε τα χέρια με τον Νίκο Κοκλώνη και έκλεισε στο Open - Παρούσα στις υπογραφές η Κατερίνα Καινούργιου

Τατιάνα Στεφανίδου: Έκλεισε στο Open! Σε ποια ζώνη θα τη βλέπουμε τη νέα χρονιά
1'

Εδώ και ημέρες ήταν γνωστό ότι η Τατιάνα Στεφανίδου δεν θα συνεχίσει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στον Alpha με τα σενάρια να φουντώνουν για το κανάλι που θα κάνει τη μεταγραφή.

Στην αρχή είχε ακουστεί ότι θα πάει στον ΣΚΑΪ όπου βρισκόταν και στο παρελθόν ενώ στη συνέχεια άλλαξαν τα σενάρια αυτά και ακούστηκε ότι κάνει το επόμενο βήμα με τον ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso» η Τατιάνα Στεφανίδου έδωσε τα χέρια με τον Νίκο Κοκλώνη και οι υπογραφές έπεσαν με την παρουσιάστρια να μετακομίζει στη μεσημεριανή ζώνη του Open και την Barking Well Media. Η δημοσιογράφος θα έχει εκπομπή ανάλογου περιεχομένου με το Tlive που ήδη παρουσιάζει στον Alpha και θα βγαίνει στον «αέρα» στην ώρα που είναι τώρα η Κατερίνα Ζαρίφη, μετά δηλαδή από το μεσημεριανό δελτίο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ημέρα που έπεσαν οι υπογραφές – σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα – η Κατερίνα Καινούργιου ήταν παρούσα. Εξάλλου η ίδια είχε αποκαλύψει στην εκπομπή της τη μεταγραφή, η οποία τελικά και έγινε!

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή