Πάνος Σόμπολος: Το τηλεφώνημα του γιου του μετά την κοινή συνέντευξη Πισπιρίγκου - Δασκαλάκη

Η αποκάλυψη του Πάνου Σόμπολου για το τηλεφώνημα του γιού του μετά την συνέντευξη με τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη
Πάνος Σόμπολος: Το τηλεφώνημα του γιου του μετά την κοινή συνέντευξη Πισπιρίγκου - Δασκαλάκη
1'

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night Show» βρέθηκε ο Πάνος Σόμπολος το βράδυ της Τετάρτης (5/6).

Ο γνωστός αστυνομικός ρεπόρτερ μίλησε για την δημοσιογραφική του καριέρα, την συγγραφή βιβλίων, ενώ αποκάλυψε τον διάλογο που είχε με τον γιό του, Πάνο, μετά την συνέντευξη που πήρε από το ζεύγος Πισπιρίγκου - Δασκαλάκη.

«Δεν μπορείς να είσαι 100 χρονών και να γυρνάς με το μικρόφωνο στο χέρι. Θέλεις την εμπειρία μου τη γνώση μου ευχαρίστως να σου τα μεταφέρω ως προσκεκλημένος όχι ως εργαζόμενος να κόβω θέση από νεότερους συναδέλφους μου. εγώ είμαι κάθετος», είπε ο Πάνος Σόμπολος.

Το τηλεφώνημα του γιού του μετά την συνέντευξη Πισπιρίγκου - Δασκαλάκη

Για την από κοινού συνέντευξη που εξασφάλισε ο γιος του, Γιώργος Σόμπολος από τον Μάνο Δασκαλάκη και τη Ρούλα Πισπιρίγκου στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας είπε: «Ο γιος μου, όπως όλοι οι συνάδελφοι, προσπαθούσε να πάρει συνέντευξη από τη μάνα ή τον πατέρα. Κατάφερε να πάρει την πρώτη και την τελευταία συνέντευξη από κοινού. Αυτή ήταν η επιτυχία η μεγάλη. Και αναφέρθηκαν ο καθένας στα δικά του.

Με πήρε τηλέφωνο ο γιος μου και μου λέει “Μπαμπά, τα κατάφερα, πήρα συνέντευξη από τους γονείς!”. Του είπα “πώς τους φέρθηκες Γιώργο; “Με σεβασμό ρε πατέρα” πώς θα τους φερόμουν; Έχασαν τρία παιδιά”. Τότε δεν είχε προχωρήσει η ανάκριση», ανέφερε ο Πάνος Σόμπολος.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή