Άρης Σοϊλέδης: Η αλλαγή στην ζωή του μετά τον χωρισμό με την Μαρία Αντωνά

Η αποκάλυψη του Άρη Σοϊλέδη για την ζωή του μετά τον χωρισμό με την Μαρία Αντωνά  
2'

Ανανεωμένος και ευδιάθετος εμφανίστηκε ο Άρης Σοϊλέδης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο podcast της Δάφνης Καραβοκύρη.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής αποκάλυψε τις ερωτικές του εμπειρίες, ενώ επεσήμανε ότι η ζωή του έχει αλλάξει πολύ μετά τον χωρισμό του με την Μαρία Αντωνά, αφού δέχεται αλλεπάλληλα φλερτ στα social media, ενώ οι followers του έχουν ανέβει κατα 1,500.

«Κάθε μέρα παίρνω μηνύματα στα social media, κατεβατά ολόκληρα. Ειδικά μετά τον χωρισμό μου στέλνουν, γιατί χώρισα. Παίρνω συνεχόμενα μηνύματα τρέλας και παράνοιας. Σε μια μέρα μετά τον χωρισμό, οι followers μου αυξήθηκαν σε 1500. Το μέγεθος μετράει, τι συζητάμε; Μα δεν μπορεί να μη μετράει, πώς θα γίνει;» ανέφερε ο Άρης Σοϊλέδης.

Για την εμπειρία του πάνω στο ομαδικό σεξ, ο Άρης Σοϊλέδης αποκάλυψε:«Έχω κάνει ομαδικό σεξ. Ήταν μια εμπειρία που έπρεπε να τη ζήσουμε. Είχε διασκέδαση, έχει συμβεί 2-3 φορές. Και με 2 φίλους μου και με 2 γυναίκες. Έχουν γίνει τρελά σκηνικά γενικά».

Όσον αφορά στο κομμάτι της δημοσιότητας, ο πρώην ποδοσφαιριστής αποκάλυψε:

«Δεν ξέρω πως οι διάσημοι το διαχειρίζονται αυτό. Πήγαινα να παίξω padel και με περίμεναν απ’ έξω κάμερες. Μετά τη συμμετοχή μου στο Survivor που πήρα μεγάλη αναγνωρισιμότητα, το έχω ζήσει πολύ ακραία όλο αυτό. Να σου πω την αλήθεια, είναι κουραστικό σε πολύ μεγάλο βαθμό. Είναι κουραστική και εξαντλητική η δημοσιότητα. Δεν μπορείς να ζήσεις όπως θέλεις. Να βγεις έξω και να κάνεις πράγματα, θα σε κοιτάνε και θα σε κρίνουν. Το τελευταίο διάστημα έχω περάσει πολύ δύσκολα με αυτό το πράγμα».

Σχετικές ειδήσεις