Λουκάς Γιώρκας: «Άρχισα να τρέχω» - Το απίστευτο περιστατικό που έζησε στην Συγγρού

«Δεν ήξερα πώς να αντιδράσω», είπε ο Λουκάς Γιώρκας
Λουκάς Γιώρκας:  «Άρχισα να τρέχω» - Το απίστευτο περιστατικό που έζησε στην Συγγρού
2'

Ο Λούκας Γιώργος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» για τη φετινή Eurovision, τις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού που έχει δεχτεί, τα ευτράπελα περιστατικά στη σκηνή και το τραγούδι που απέρριψε και έγινε τελικά επιτυχία από άλλον καλλιτέχνη.

Πιο συγκεκριμένα, στην αρχή μίλησε για τη Μαρίνα Σάττι:«Αυτό που επέλεξε να κάνει η Μαρίνα Σάττι το έκανε καλά. Δεν μπορώ να πω εύκολα ότι μου άρεσε το τραγούδι, ούτε όχι. Δεν θα ήταν σίγουρα ένα τραγούδι που θα επέλεγα να ακούσω ή να τραγουδήσω. Δηλαδή αν επέλεγα να το τραγουδήσω θα ήταν σίγουρα αστείο».

Αναφορικά με τα όσα έχει ζήσει επί σκηνής, είπε: «Θεωρώ ότι το γαρύφαλλο στα μπουζούκια είναι μία έκφραση θαυμασμού, άλλα να το πετάξεις στο πρόσωπο δείχνει το αντίθετο. Μου έχει τύχει να μου έρθει το μικρόφωνο στο στόμα, ήταν επίπονο».

Όσον αφορά στις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού, ο Λούκας Γιώρκας θυμήθηκε ένα περιστατικό: «Έχει τύχει να περπατάω στη Συγγρού και να σταματήσει ένα αυτοκίνητο με κορίτσια, να κατέβουν και να αρχίσουν να με κυνηγάνε. Άρχισα και εγώ να τρέχω. Δεν ήξερα πώς να αντιδράσω. Είχα περιστατικά από καψόνια, όχι από όλους, δεν σου κρύβω ότι οι δυσκολότερες συνεργασίες ήταν με ανθρώπους δικής μου γενιάς».

Τέλος, για το τραγούδι που απέρριψε και έγινε τελικά επιτυχία, ο Λούκας Γιώρκας απάντησε: «Ένα τραγούδι που απέρριψα και έγινε μετά επιτυχία είναι το “Ξημερώνει” του Νίκου Οικονομόπουλου. Αλλά δεν σημαίνει ότι αν το είχα πει εγώ θα είχε γίνει η ίδια επιτυχία, το τραγούδι είναι πώς το εκφράζει αυτός που το λέει».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή