Survivor – «Λύγισε» η Δώρα: «Για μία μάνα που αφήνει οικογένεια έξω, δεν είναι εύκολο»

«Θα πάω για άλλη μία φορά να αποδείξω πόσο δυνατή είναι η μαμά τους», ανέφερε η παίκτρια του Survivor, εμφανώς συγκινημένη.
Survivor – «Λύγισε» η Δώρα: «Για μία μάνα που αφήνει οικογένεια έξω, δεν είναι εύκολο»
GLOMEX / ΣΚΑΪ.
2'

Στο αποψινό (06/06) επεισόδιο του Survivor, η Δώρα δάκρυσε μιλώντας στην κάμερα για τα παιδιά της, τις θυσίες που έχει κάνει για να βρεθεί στο ριάλιτι και την επιμονή και υπομονή που έχει δείξει τόσο καιρό. Ακόμη, είπε ότι μπορεί να δει τον εαυτό της ακόμη και στον τελικό του ριάλιτι.

«Ξέρω πολύ καλά τις δυνατότητές μου και πόσο δυνατή είμαι και ότι θα μπορούσα να φτάσω και στην τετράδα, και τη δυάδα. Θα πω ότι έχει πολύ δυνατούς αντιπάλους, αλλά και εκεί. Αυτό που με δυσκολεύει περισσότερο σε αυτό το παιχνίδι είναι ο κώδικας επικοινωνίας μεταξύ των υπολοίπων, γιατί καλώς ή κακώς όταν υπάρχει η διαφορά γενεών όπως λέμε εκεί που ήταν ήμουν και εδώ που είμαι θα έρθουν.

Οπότε, δεν μπορούν να καταλάβουν ούτε τον τρόπο σκέψης μου, ούτε τον τρόπο ομιλίας μου. Απο χωριό εγώ, από πόλη τα παιδιά τα περισσότερα», επεσήμανε επιπλέον.

«Δεν με δυσκόλεψε τίποτα, όσον αφορά τη λέξη Survivor. Το πιο δύσκολο πράγμα ήταν αυτό. Η επικοινωνία και το να λείπεις μακριά εννοείται από τους δικούς σου ανθρώπους. Αλλά, είμαι ένας άνθρωπος, ο οποίος δεν τα παρατάω ποτέ, ακόμα και σε στιγμές που δεν άντεχα άλλο, που ήθελα να φύγω, που μου λείπουν τα παιδιά μου, ο άντρας μου.

Για μία μάνα που αφήνει οικογένεια έξω, είναι δύσκολο. Δύσκολο να είσαι μακριά, να ξέρεις ότι τόσα χρόνια βασίζονται σε εσένα. Να φεύγω και να έρχομαι εδώ σε ένα παιχνίδι, το οποίο ονειρεύομαι εδώ και 24 χρόνια από τότε που πρωτοβγήκε στην τηλεόραση. Βρέθηκα εδώ και δεν ήθελα ποτέ να τα παρατήσω», σημείωσε εν συνεχεία.

«Ποτέ δεν είμαι 100% σίγουρη ότι θα πάω και θα σκίσω σίγουρα. Πάω πάντα με χαμηλά το κεφάλι, κρατώντας μικρό καλάθι, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται, τι μπορεί να σου τύχει, αλλά πάντα με θετική σκέψη ότι μπαίνω για να κερδίσω, ακόμα όμως και να μην το καταφέρω, νομίζω ότι μέχρι εδώ που έχω φτάσει, δύσκολα φτάνει κανείς και ιδίως κάποιος στην ηλικία μου, στη θέση μου, με τόσα παιδιά. Οπότε θα πάω για άλλη μια φορά να αποδείξω πόσο δυνατή είναι η μαμά τους», ολοκλήρωσε.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή