ΑΝΤ1: Ανανεώνει τη συνεργασία και με τον Θάνο Κιούση – Ανοιχτά μέτωπα με Αναστασοπούλου και Μαγγίρα

Με επίσημη ανακοίνωση, το κανάλι του Αμαρουσίου γνωστοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Θάνο Κιούση
1'

«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει, με ιδιαίτερη χαρά, την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Θάνο Κιούση. O ταλαντούχος καλλιτέχνης θα συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του στον ΑΝΤ1, με την παρουσίαση των αγαπημένων τηλεπαιχνιδιών “5x5” και “5x5 ΣΠΕΣΙΑΛ”, χαρίζοντας μοναδικές στιγμές γέλιου και διασκέδασης. Ο Θάνος Κιούσης, με το πηγαίο και αστείρευτο χιούμορ του, θα προσφέρει τη δική του ξεχωριστή ψυχαγωγική εμπειρία στο τηλεοπτικό κοινό», αναφέρει η ανακοίνωση του ΑΝΤ1.

Τα στελέχη του Αμαρουσίου κλείνουν μία ακόμη εκκρεμότητα, μετά την ανακοίνωση για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Γιώργο Λιάγκα. Ζέτα Μακρυπούλια και Ράδιο Αρβύλα, επίσης, παραμένουν στο κανάλι με το ψυχαγωγικό πρόγραμμα του ΑΝΤ1 να διαμορφώνεται για την επόμενη σεζόν.

Ανοιχτά, ωστόσο, παραμένουν τα μέτωπα με τη Μαρία Αναστασοπούλου και τη Μπέττυ Μαγγίρα. Η δημοσιογράφος θα κάνει το τελευταίο κρίσιμο ραντεβού άμεσα και -αν δεν υπάρξει κάποια δραματική εξέλιξη- θα δώσει τα χέρια με τους ανθρώπους του ANT1 για τη ζώνη του Σαββατοκύριακου. Η απόφασή της, άλλωστε, να αποχωρήσει από το «Καλημέρα Ελλάδα» αφορά στην προσωπική της επιθυμία να εξελιχθεί περισσότερο.

Την ίδια ώρα, τα ραντεβού με τη Μπέττυ Μαγγίρα προχωρούν αλλά οι δύο πλευρές δεν έχουν καταλήξει ακόμη σε συμφωνία. Από τη μία οι άνθρωποι του καναλιού ψάχνουν ιδέες και τρόπους να δουν πώς μπορεί να συνεχιστεί το «I Love Σου Κου» με ανεβασμένα ποσοστά, από την άλλη η παρουσιάστρια θέτει τους δικούς της όρους.