Δανάη Μπάρκα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου: «Πάντα γράφεται και πάντα θα γράφεται κάτι»

Η Δανάη Μπάρκα μίλησε για το τηλεοπτικό της μέλλον
Δανάη Μπάρκα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου: «Πάντα γράφεται και πάντα θα γράφεται κάτι»
2'

Η Δανάη Μπάρκα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» για το τηλεοπτικό της μέλλον παρά την κόντρα που έχει προκύψει ανάμεσα στις δυο τους το τελευταίο διάστημα.

Πιο συγκεκριμένα, η Δανάη Μπάρκα αρχικά είπε: «Η φετινή τηλεοπτική σεζόν μου έχει αφήσει πολύ ωραία γεύση όπως κάθε τηλεοπτική σεζόν, με τα ωραία της, τα πιο δύσκολά της, αλλά σε γενικές γραμμές είμαστε υγιείς, κάνουμε κάτι που μας αρέσει… Δε με επηρεάζουν άμεσα τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ, γιατί ξέρω ότι οι τελικές συζητήσεις και για το τι πραγματικά συμβαίνει επικοινωνώ με το κανάλι στο οποίο ανήκω, το Mega μας.

Πάντα γράφεται και πάντα θα γράφεται κάτι, σέβομαι απόλυτα τη δουλειά των ανθρώπων. Και να έχω κάνει συζητήσεις για την επόμενη σεζόν, δε θα το μοιραστώ. Αυτά είναι πράγματα που δε τα μοιράζομαι ούτε με τους φίλους μου, γιατί είναι πράγματα που στην ουσία αφορούν μόνο εμένα, το κανάλι, την ομάδα και την εκπομπή.

Όλα θα ανακοινωθούν όταν πρέπει, από τους ανθρώπους που πρέπει. Θα συνεχίσω να βρίσκομαι στο Mega. Είμαι θετική σε οποιαδήποτε πρόταση είναι το καλό για το κανάλι και για εμάς. Είμαι θετική όταν είμαι σε έναν χώρο που με αγαπάνε, με φροντίζουν και με τιμούν και το ίδιο προσπαθώ να κάνω κι εγώ. Οτιδήποτε άλλο είναι απλά για να λέμε και να αναλύουμε».

Στη συνέχεια, απάντησε στα σενάρια που τη θέλουν με τον Άρη Καβατζίκη να πολιορκείται από τη Φαίη Σκορδά και τη Δέσποινα Καμπούρη να αποχωρεί επίσης από την ομάδα της:

«Από ποιον πολιορκείται ο Άρης; Αυτά μπορούν να σας τα απαντήσουν ο Άρης και η Δέσποινα. Εγώ είμαι χαρούμενη όταν οι άνθρωποι που αγαπώ είναι χαρούμενοι. Δεν υπάρχει κανένας μοχλός πίεσης για κανέναν.

Αυτό που κάνουμε είναι μια δουλειά, και όπως όλες οι δουλειές έχουν τις συζητήσεις τους και τις αλλαγές τους, έτσι κι αυτή η δουλειά. Απλά στη δική μας περίπτωση έχει μια παραπάνω προβολή».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή