Χριστίνα Βραχάλη: Η εξομολόγηση για τη μητρότητα και η απόφαση να μεγαλώσει μόνη την κόρη της

«Δεν ήταν συνειδητή επιλογή το παιδί», είπε η Χριστίνα Βραχάλη
Χριστίνα Βραχάλη: Η εξομολόγηση για τη μητρότητα και η απόφαση να μεγαλώσει μόνη την κόρη της
2'

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (7/6) η Χριστίνα Βραχάλη, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για την μητρότητα και την απόφαση να μεγαλώσει μόνη την κόρη της.

«Όταν έχασα το σκυλί μου έσπασε η καρδιά μου, ήταν η πρώτη μου τεράστια απώλεια», είπε η αθλητικογράφος, όταν η Ελένη Τσολάκη διηγήθηκε ένα περιστατικό που έζησε μαζί της στα καμαρίνια, την περίοδο που είχε χάσει το σκυλί από τη ζωή της.

Η Χριστίνα Βραχάλη μίλησε για τη μητρότητα και την απόφασή να κρατήσει μόνη της το παιδί της.

«Αυτό που έχει αλλάξει είναι η ηρεμία μου. Είμαι πολύ πιο ήρεμη σε σχέση με το παρελθόν. Ήρθε σε μια στιγμή της ζωής μου που ήμουν αρκετά δουλεμένη. Με κάποιο τρόπο ενώ ήμουν απροετοίμαστη, αλλά και ταυτόχρονα προετοιμασμένη. Δεν ονειρευόμουν να γίνω μανούλα. Αγαπώ πολύ τα παιδιά και επειδή τα αγαπώ και δούλευα πολλά χρόνα με παιδιά, φοβόμουν να μπω στη διαδικασία της μητρότητας. Γιατί γνωρίζω την ψυχοσύνθεσή τους πολύ καλά και δεν ήξερα αν μπορώ να αναλάβω αυτή την ευθύνη. Δεν με φανταζόμουν. Στο πίσω μέρος του μυαλού μου όμως πάντα υπήρχε, αλλά δεν ήταν στα σχέδιά μου», τόνισε μεταξύ άλλων.

«Είναι το μοντέλο της κοινωνίας τέτοιο που πολλές φορές σε “αναγκάζει” να θεωρήσε ολοκληρωμένος και ευτυχισμένος άνθρωπος μόνο όταν κάνεις οικογένεια. Εγώ δεν συμφωνώ σε αυτό. Το ότι η ευτυχία είναι αποκλειστικά στο αν θα γίνω μητέρα, έχουμε δημιουργήσει στη γυναίκα μια αγωνία κι έναν φόβο ότι αν αυτό δεν συμβεί έχει αποτύχει. Δεν είναι καθόλου έτσι».

«Δεν δυσκολεύτηκα να το πω στο περιβάλλον μου και τον κόσμο, ήταν συνειδητή η απόφαση. Δεν υπήρχε δεύτερη σκέψη, τι να φοβηθώ να πω; Αφορούσε εμένα. Δεν με ενδιέφερε καθόλου, με πάσα ειλικρίνεια, το τι θα πει ο κόσμος. Δεν μπήκα στη διαδικασία, ήθελα να κάνω ότι κάνω για να είμαι καλά εγώ».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή