Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Αθηνά και η Αμαλία «ανοίγουν πόλεμο» μεταξύ τους

Θυελλώδεις εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA Η γη της ελιάς
Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Αθηνά και η Αμαλία «ανοίγουν πόλεμο» μεταξύ τους
4'

Ο Κωνσταντίνος προσλαμβάνει γραμματέα στο γραφείο και η παρουσία της δημιουργεί αναταραχές στον γάμο του με την Ισμήνη.

Η Αρετή βάζει στόχο να ξεκινήσει καριέρα στον χώρο του θεάματος.

Όσα θα δούμε από τη Δευτέρα 10 έως Πέμπτη 13 Ιουνίου στις 21:00:

Επεισόδιο 179 (Δευτέρα 10 Ιουνίου)

Η αντισυμβατική συγκατοίκηση του Λυκούργου με τον Παρασκευά ξεκινά με κάποια προβλήματα αλλά και με κωμικές στιγμές. Παράλληλα, η Ειρήνη ψάχνει τον Παρασκευά και είναι πολύ ταραγμένη που την παράτησε εν μία νυκτί. Μία κατάθεση ρίχνει φως στην υπόθεση της δολοφονίας στο βουνό και ο Κουράκος καλεί τον Δημοσθένη στο Τμήμα. Η Αριάδνη βυθίζεται όλο και περισσότερο στη στεναχώρια της, αφού της είναι αδύνατο να δεχθεί ότι δεν μπορεί να είναι μαζί με τον Χρήστο. Ο Λυκούργος μπαίνει στο ιατρείο τη στιγμή που η Αφροδίτη παίρνει αίμα από την Ισμήνη και ανησυχεί για την υγεία της κόρης του. Ο Κωνσταντίνος ψάχνει γραμματέα και καλεί στο γραφείο του μια υποψήφια κοπέλα ονόματι, Σοφία (Σκεύη Παπαμιλτιάδους). Η Αμαλία ζητάει συνάντηση από την Αθηνά και οι δύο γυναίκες φροντίζουν να πάρουν τα μέτρα τους πριν ανοίξουν τα χαρτιά τους. Η Κούλα εξαπολύει έντονη επίθεση στη Χρυσούλα και αρνείται να την εξυπηρετήσει στο μαγαζί. Στη συνέχεια, η Χρυσούλα καταθέτει μήνυση και η Κούλα οδηγείται στο Τμήμα όπου συναντάει τον καρμικό της έρωτα…

Επεισόδιο 180 (Τρίτη 11 Ιουνίου)

Ο Στάθης ανακοινώνει στον Λυκούργο τα ευχάριστα νέα για τον επερχόμενο γάμο του με την Ιουλία. Η Αμαλία μαγνητοφωνεί την κουβέντα της με την Αθηνά. Η Κούλα είναι πολύ ενθουσιασμένη που βρήκε τον «Βασίλη» της στο πρόσωπο του Γιώργη Κουράκου και δέχεται ευχαρίστως να μπει στο κρατητήριο για να βρίσκεται κοντά του. Ο Παρασκευάς εξακολουθεί να κρύβεται στο σπίτι του Λυκούργου και του έχει γίνει στενός κορσές ώστε να μη μένει στιγμή μόνος του, γεγονός που καταπιέζει αφάνταστα τον Λυκούργο. Ο Μάνος και η Μαρίνα πηγαίνουν στην Κηφισιά για να κάνουν έκπληξη στην Ιουλία και να δουν το μωρό. Ο Δημοσθένης δίνει ψεύτικες πληροφορίες στον Κουράκο για το φορτηγό του στο δάσος, αλλά ο αστυνόμος δεν πείθεται. Η Αρετή φεύγει για την Αθήνα προκειμένου να περάσει από μία οντισιόν σαν ηθοποιός. Ο Δημοσθένης στέλνει ένα απειλητικό μήνυμα στον Παρασκευά, αλλά δεν περιμένει με τίποτα την απάντηση που θα λάβει. Η Αμαλία βάζει στον Ισίδωρο να ακούσει μονταρισμένη τη συνομιλία της με την Αθηνά και εκείνος γίνεται έξαλλος.

Επεισόδιο 181 (Τετάρτη 12 Ιουνίου)

Μία πολύ συμφέρουσα συμφωνία κλείνουν ο Τζον και ο Στάθης με την Κίνα και ξεκινούν τη συνεργασία τους με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Η Αμαλία συνεχίζει να «δηλητηριάζει» το μυαλό του Ισίδωρου και τον στρέφει όλο και περισσότερο ενάντια στην Αθηνά. Η Κούλα συνεχίζει τις προσπάθειες και κάνει ένα δώρο στον Κουράκο. H Αρετή πηγαίνει σε οντισιόν για σίριαλ και, προς έκπληξη του σκηνοθέτη, δίνει μια συνταρακτική ερμηνεία. Η Κούλα κάνει στροφή 180 μοιρών και καλεί τη Χρυσούλα στο σπίτι για να της κάνει το τραπέζι. Η Χάιδω επιστρέφει το κλειδί του τζιπ στον Δημοσθένη λεγοντάς του ότι ο Παρασκευάς δεν το θέλει, γεγονός που κάνει τον Δημοσθένη να σκεφτεί διπλά τη στάση που έχει κρατήσει μέχρι στιγμής. Αργότερα, ο Βαγιάκος τον ενημερώνει ότι στο Τμήμα συζητιέται το όνομά του για ανάμιξη στον φόνο που έγινε στο βουνό. Η Αθηνά βάζει στον Ισίδωρο να ακούσει την πραγματική ηχογράφηση και ξεσκεπάζει την Αμαλία.

Επεισόδιο 182 (Πέμπτη 13 Ιουνίου)

Η Αρετή διαπρέπει και στη δεύτερη οντισιόν και αρχίζει να πιστεύει πως θα πάρει τελικά τον ρόλο. Ο Αποστόλης δίνει τις καραμπίνες στον Λυκούργο για να τις κρύψει και λέει στην Άννα ότι τις πούλησε. Η Μαργαρίτα χαίρεται με τη νέα γνωριμία της Θεοδώρας και την προτρέπει να βγει μαζί του. Η Κούλα συνεχίζει να πολιορκεί τον Κουράκο, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Η Ισμήνη εντοπίζει το ενδιαφέρον της Σοφίας για τον Κωνσταντίνο, αλλά διατηρεί τις επιφυλάξεις της. Ο Ισίδωρος ζητάει από την Αμαλία να χωρίσουν και τη διώχνει από το σπίτι. Εκείνη θεωρεί ότι είναι κάτι πρόσκαιρο, αλλά ο Ισίδωρος κάνει την έκπληξη και την απολύει και από τη δουλειά. Η Αμαλία περνάει στην αντεπίθεση κι απειλεί ανοιχτά την Αθηνά.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή