Τάσος Ιορδανίδης: Τα συγκινητικά λόγια για τα παιδιά του στην τελευταία εκπομπή «Μπαμπά-δες»

Εμφανώς συγκινημένος ο Τάσος Ιορδανίδης στην τελευταία εκπομπή του «Μπαμπά-δες» 
Τάσος Ιορδανίδης: Τα συγκινητικά λόγια για τα παιδιά του στην τελευταία εκπομπή «Μπαμπά-δες»
1'

Σήμερα προβλήθηκε η τελευταία εκπομπή για τους «Μπαμπά-δες» και ο Τάσος Ιορδανίδης αποχαιρετά τους τηλεθεατές για καλοκαίρι με έναν συγκινητικό τρόπο!

«Έψαχνα τι θα πω, τι θα κάνω, πώς θα σας αποχαιρετήσω. Το μόνο που έχω να πω, λοιπόν, το είχα πει και όταν με ρωτούσαν πώς και μπαίνω σε αυτό το μετερίζι, είναι... Δανούλη και Ναγιούλα έχω πάρα πολλά στραβά. Προσπαθώ να είμαι καλός μπαμπάς και ένας από τους τρόπους που προσπάθησα να είμαι καλός μπαμπάς, όταν θα το δείτε στο μέλλον -εύχομαι να μείνουν τα αρχεία-, είναι ότι μπήκα και όρμησα να κάνω όσο το δυνατόν καλύτερα τη δουλειά μου εδώ πέρα. Για να έχετε κάτι όταν θα έχω αποδημήσει» είπε αρχικά με τους καλεσμένους να μένουν άναυδοι.

«Σταματήστε ρε, ειλικρινά το λέω!... Όχι τώρα, όταν φτάσω 147! Θα έχετε να το βλέπετε και να λέτε ότι “κοίτα να δεις, έκανε μια εκπομπή η οποία ήταν ουσιαστικά για εμάς”. Γιατί για εσάς την έκανα, μόνο για εσάς. Να είστε καλά, καλό καλοκαίρι σε όλους, τα φιλιά μου! Να μπαμπαδιάζεστε όσο το δυνατόν περισσότερο! Φιλιά πολλά», είπε και αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή