«Γιώργος Λιάγκας και Μαρία Αντωνά ήταν μαζί στα γενέθλιά του» - Η αποκάλυψη φίλου του

Ο Πάνος Κατσαρίδης ανέφερε ότι στα γενέθλια του Γιώργου Λιάγκα που ήταν πριν δυο περίπου εβδομάδες, η Μαρία Αντωνά ήταν εκεί

«Γιώργος Λιάγκας και Μαρία Αντωνά ήταν μαζί στα γενέθλιά του» - Η αποκάλυψη φίλου του
1'

Στη σχέση που φέρεται να έχει ο Γιώργος Λιάγκας με τη Μαρία Αντωνά αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

Μιλώντας στην εκπομπή του MEGA ο Πάνος Κατσαρίδης, που έχει επικοινωνία με τον Γιώργο Λιάγκα, αποκάλυψε πως ξέρει ότι ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 και η Μαρία Αντωνά κάνουν αρκετή παρέα εδώ και κάποιο καιρό.

Μάλιστα, ο Πάνος Κατσαρίδης ανέφερε ότι στα γενέθλια του Γιώργου Λιάγκα που ήταν πριν δυο περίπου εβδομάδες, η Μαρία Αντωνά ήταν εκεί.

«Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον Γιώργο Λιάγκα να πρωταγωνιστεί σε μια τέτοια ιστορία. Από τότε που χώρισε έχει φροντίσει να προφυλάξει την προσωπική του ζωή…», ανέφερε αρχικά.

Μάλιστα συμπλήρωσε: «Κάνουν πάρα πολύ παρέα. Ο Γιώργος με τη Μαρία κάνουν παρέα, πολλή. Κι εγώ έχω βρεθεί μαζί τους. Κι εγώ την έχω γνωρίσει, και είναι ένα πάρα πολύ καλό κορίτσι, και τη συμπαθώ πάρα πολύ, έχει πάρα πολλή πλάκα. Είναι όλα καλά. Ότι βγαίνουν, βγαίνουν οι άνθρωποι. Δε κρύβονται. Φιλικά; Ποιος ξέρει;…

Ένας ελεύθερος άντρας, κάνει παρέα με μια ελεύθερη γυναίκα, είναι επώνυμοι, τους βλέπουν έξω… Πριν δυο εβδομάδες ο Γιώργος είχε τα γενέθλιά του. Ήμουν εκεί και η Μαρία Αντωνά ήταν εκεί. Ήταν 20 άτομα. Αφού σας λέω ότι κάνουν παρέα. Κάνουν παρέα και περνάνε όμορφα».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή