Η εβδομάδα ξεκινά δυναμικά στη μυθοπλασία – Τι θα δούμε σε 6 σειρές

Οι εξελίξεις θα είναι καθηλωτικές και τα επεισόδια στις τηλεοπτικές σειρές ανατρεπτικά…

Η εβδομάδα ξεκινά δυναμικά στη μυθοπλασία – Τι θα δούμε σε 6 σειρές
Unsplash
5'

Μετά τη χθεσινή ενημερωτική βραδιά λόγω των Ευρωεκλογών, τα κανάλια επιστρέφουν στο πρόγραμμά τους και η prime time στις σειρές που καθηλώνουν.

Ο Παράδεισος των Κυριών, ALPHA 20.00

Η Αμαλία συζητά με την Μιράντα προσπαθώντας να αποφασίσει τι θα κάνει με τη ζωή της από εδώ και στο εξής. Ο Βύρωνας ζητά την άδεια από την Σύρμω να κάνει και επίσημα πρόταση γάμου στην Ζαχαρούλα… Απ’ την άλλη η Πιπίτσα βγαίνει για φαγητό με τον Μάρκο και εκείνος της προτείνει να κάνουν άλλη μία προσπάθεια… Η Στέλλα και η Ματούλα συνεχίζουν να ζουν υπό τον φόβο του Χρήστου και δεν ξέρουν πώς να φερθούν στην βοήθεια που έρχεται… Η Γεωργία βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα καινούριο δεδομένο που δεν ξέρει πώς να το διαχειριστεί… Ο Σίμος προσπαθεί να σωθεί με όποιον τρόπο μπορεί από την δύσκολη θέση που έχει βρεθεί, όμως άλλο ένα «χτύπημα» που θα δεχτεί, θα τον κλονίσει ακόμα πιο πολύ…

Σασμός, ALPHA 21.00

Ο Αστέρης γλυτώνει από μία ακόμη απόπειρα εναντίον του, την ώρα που ο Μανούσος παραμένει άφαντος και οι Μουντάκηδες εστιάζουν στον επόμενο στόχο τους… Ο Χρήστος εκδηλώνεται και προβαίνει σε μία ερωτική εξομολόγηση στη Στέλλα, που την εντυπωσιάζει. Η επιστροφή της Σάντρας έρχεται να ταράξει και πάλι τα νερά στο χωριό. Παράλληλα, η απόφαση του εισαγγελέα να αποσύρει τη φύλαξη από τους Σταματάκηδες κινητοποιεί και πάλι τους εχθρούς τους, που προετοιμάζουν μεθοδικά την εκδίκησή τους.

Η Γη της Ελιάς, MEGA 21.00

Ο Στάθης ανακοινώνει στον Λυκούργο τα ευχάριστα νέα για τον επερχόμενο γάμο του με την Ιουλία. Η Αμαλία μαγνητοφωνεί την κουβέντα της με την Αθηνά. Η Κούλα είναι πολύ ενθουσιασμένη που βρήκε τον «Βασίλη» της στο πρόσωπο του Γιώργη Κουράκου και δέχεται ευχαρίστως να μπει στο κρατητήριο για να βρίσκεται κοντά του. Ο Παρασκευάς εξακολουθεί να κρύβεται στο σπίτι του Λυκούργου και του έχει γίνει στενός κορσές ώστε να μη μένει στιγμή μόνος του, γεγονός που καταπιέζει αφάνταστα τον Λυκούργο. Ο Μάνος και η Μαρίνα πηγαίνουν στην Κηφισιά για να κάνουν έκπληξη στην Ιουλία και να δουν το μωρό. Ο Δημοσθένης δίνει ψεύτικες πληροφορίες στον Κουράκο για το φορτηγό του στο δάσος, αλλά ο αστυνόμος δεν πείθεται. Η Αρετή φεύγει την Αθήνα προκειμένου να περάσει από μία οντισιόν σαν ηθοποιός. Ο Δημοσθένης στέλνει ένα απειλητικό μήνυμα στον Παρασκευά, αλλά δεν περιμένει με τίποτα την απάντηση που θα λάβει. Η Αμαλία βάζει στον Ισίδωρο να ακούσει μονταρισμένη τη συνομιλία της με την Αθηνά και εκείνος γίνεται έξαλλος.

Οι Ψυχοκόρες, ΑΝΤ1 21.00

Η Βικτωρία λέει ψέματα στον Τάσο πως δεν ξέρει πού είναι η Δεσποινιώ, ενώ αναλαμβάνει τη φροντίδα και την περίθαλψή της. Ο συμβολαιογράφος μιλά στους γαμπρούς του Νάτση για τα σχέδια της Φρόσως, τη στιγμή που η Ευανθία αρχίζει κρυφά να αυτοεξυπηρετείται. Η Βασιλική περνά βασανιστήρια στην εξορία, αλλά δεν μαρτυρά τις συγκρατούμενές της. Η Μαρίκα ομολογεί τον έρωτα της στον Σώτο και περνάνε το βράδυ μαζί. Ο Παύλος και η Μάγια ζούνε πλέον χωριστές ζωές, με εκείνη να περνά χρόνο με τον Δημοσθένη. Ο Ερμής επιστρέφοντας από την στρατιωτική σχολή εμφανίζεται εντελώς αλλαγμένος στον πατέρα του.

Οι Παγιδευμένοι, ΑΝΤ1 22.30

Η Άννα συνεργάζεται με τον Χατζή για να σώσει τον Δημήτρη και μαζί μαζεύουν τα αναγκαία στοιχεία για να ζητήσουν την αποφυλάκισή του. Ανακαλύπτουν τη συνεργασία του Κώστα με τον Ιάσονα, όμως η πραγματική ταυτότητα του Κώστα θα τους εκπλήξει όλους. Η δίκη του Δημήτρη πλησιάζει με τα στοιχεία να μην είναι αρκετά για την αθώωσή του. Θα καταφέρει η Άννα να βρει το στοιχείο εκείνο που θα τον αθωώσει;

To Ναυάγιο, MEGA 22.50

Ο Δημήτρης είναι αποφασισμένος να καταδώσει τη Μαρία αλλά η Λίνα θα κάνει τα πάντα για να μην καταστραφεί η οικογένεια του ανθρώπου που αγαπά. Κάνει μία συμφωνία με τον πατέρα της και θυσιάζει την ευτυχία της για να σώσει τη Μαρία. Η Στέλλα ακούει συγκλονισμένη στο ραδιόφωνο την είδηση για την κλινική, όπου γίνονται αγοραπωλησίες βρεφών. Η Ειρήνη δείχνει στον Πέτρο το ματωμένο μαντήλι της Ευγενίας και αναρωτιούνται αν πρέπει να το πάνε στην αστυνομία. Οι κάμερες των εφημερίδων συλλαμβάνουν τον Βασιλείου να διασκεδάζει στα μπουζούκια πριν από τη δίκη δημιουργώντας νέο πονοκέφαλο για τον Παντελίδη. Η Δήμητρα λαμβάνει ένα γράμμα από τη Ρωσία και μαθαίνει την τραγική αλήθεια που της έκρυβε ο Ιπποκράτης – μια αλήθεια που θα αλλάξει όλες τις ισορροπίες. Λίγο πριν αρχίσει η δίκη, η Λαμπρινή συνειδητοποιεί ότι έχει έρθει η Σοφούλα από το χωριό για να την παρακολουθήσει. Ο Στελής τρέχει να ειδοποιήσει τον Πέτρο για την έλευση της Σοφούλας. Η δίκη για το ναυάγιο του Φοίνιξ ξεκινάει με τον πιο επεισοδιακό τρόπο.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή