My style rocks: Η προσωπική εξομολόγηση της Βασιλικής που έκανε τους πάντες να δακρύσουν

Λίγο πριν τον τελικό της Παρασκευής στο My Style Rocks, η Βασιλική λύγισε αποκαλύπτοντας ότι είναι υιοθετημένη
2'

Εβδομάδα τελικού για το «My style rocks» του ΣΚΑΪ και μία προσωπική ιστορία επισκίασε τα ρούχα και τις στιλιστικές επιλογές. Συγκεκριμένα, η Βασιλική στάθηκε μπροστά στις συμπαίκτριές της παρουσιάζοντας ένα κόνσεπτ που αφορούσε στη δική της ζωή.

Η παίκτρια αποκάλυψε ότι είναι υιοθετημένη, κάνοντας τους πάντες να λυγίσουν και να βάλουν τα κλάματα. «Υιοθετήθηκα από τους γονείς μου.. Είναι κάτι που μου φέρνει χαρά και συγκίνηση… Γεννιούνται παιδιά από σώματα, αλλά μεγαλώνουν από γονείς… Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου Σούλα και Βασίλη που μού έδωσαν ό,τι είχαν, αλλά και τη γυναίκα που με έφερε στον κόσμο και με έδωσε με όλη την αγάπη της… Είμαι ένα παιδί ευλογημένο γιατί έφυγα από εκεί για να είμαι ζωντανή σήμερα. Σκοπός μου είναι να τονίσω τη δύναμη της υιοθεσίας… », είπε χαρακτηριστικά.

H Βασιλική τόνισε ότι, όταν ήταν δύο ετών, η θετή της μητέρα βρέθηκε στους Άγιους Τόπους ούσα βαθιά θρησκευόμενη. Εκείνη, μικρό κοριτσάκι, ζούσε εκεί με τη μητέρα της προκειμένου να σωθούν από τον πόλεμο και να μην πεθάνουν. Όταν η Βασιλική συνάντησε την κα. Σούλα, έτρεξε πάνω της και την αποκάλεσε μαμά. Τις ημέρες που ακολούθησαν ήταν αυτοκόλλητες, μέχρι τη στιγμή που η θετή μητέρα έπρεπε να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Πηγαίνοντας στο Αίγιο, τόπο καταγωγής της, δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από ανθρώπους στους Άγιους Τόπους οι οποίοι της μετέφεραν ότι η μικρή Βασιλική τότε την ζητούσε φωνάζοντας την μαμά. Η κα. Σούλα επέστρεψε στους Άγιους Τόπους, με τη βιολογική μητέρα να αποφασίζει να προχωρήσει σε υιοθεσία για να ζήσει καλά το παιδί της.