Φαίη Σκορδά για την Ηλεία: Με τι μυαλό έναν άνθρωπο που έχει βιάσει παιδί τον αφήνεις ελεύθερο;

«Είμαστε όλοι μουδιασμένοι και ο ανθρώπινος νους δεν μπορεί να δεχτεί αυτή την είδηση με το 11χρονο κορίτσι που το σκότωσε ο θείος του», ανέφερε η Φαίη Σκορδά 
Φαίη Σκορδά
2'

Φρίκη προκαλούν όσα αποκαλύπτονται για τη δολοφονία της 11χρονης Βασιλικής στην Ηλεία και τον κυνισμό με τον οποίο μίλησε ο θείος της για το αποτρόπαιο έγκλημα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο θείος της - πριν οδηγηθεί στα δικαστήρια Πύργου - είπε με κάθε κυνικότητα ότι ήθελε να ασελγήσει στο παιδί αλλά εκείνη αντιστάθηκε και έτσι την σκότωσε.

Η Φαίη Σκορδά επέλεξε να μην προβάλλει το θέμα στην εκπομπή της στον ΣΚΑΪ, ωστόσο έκανε αναφορά στο έγκλημα και ξέσπασε για τις δικαστικές αρχές που δεν έβαλαν φυλακή τον 37χρονο.

«Είμαστε όλοι μουδιασμένοι και ο ανθρώπινος νους δεν μπορεί να δεχτεί αυτή την είδηση με το 11χρονο κορίτσι που το σκότωσε ο θείος του. Είχε καταδικαστεί για βιασμό και τον άφησαν ελεύθερο. Εκεί ποιος φταίει; Πώς τον αφήνεις ελεύθερο; Δεν είναι ένας άνθρωπος που ίσως έκλεψε, δεν είναι οικονομικό. Βίασε ένα παιδί και τον αφήνεις ελεύθερο; Τι θα γίνει αυτός ο άνθρωπος, καλύτερος; Να αλλάξει πώς; Με τι μυαλό ένας άνθρωπος που έχει βιάσει ένα παιδί τον αφήνεις ελεύθερο» ξέσπασε η Φαίη Σκορδά.

Η παρουσιάστρια συμπλήρωσε: «Αυτός ο άνθρωπος πήγε και σκότωσε… Και δεν ξέρω και τι άλλο. Ας το αφήσουμε αυτό αλλά πώς ένας άνθρωπος που βλέπει ένα παιδί με αυτόν τον τρόπο δεν περνάει στην πράξη; Μπορεί αλλάξει το βλέμμα του; Ο τρόπος που σκέφτεται μπορεί να αλλάξει; Όταν έρχεται σε επαφή με παιδιά; Δεν αλλάζει. Ποιος φταίει; Όσο φταίει αυτός φταίει και ο άνθρωπος που τον άφησε ελεύθερο. Πώς κοιμάται αυτός; Όλοι κάνουμε λάθη αλλά όταν αφορά στα παιδιά πώς μπορείς; Είπαμε δεν θα το παίξουμε σήμερα το θέμα… Πώς γίνεται αυτό το πράγμα;».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή