Μαρία Αναστασοπούλου: Φουντώνουν τα σενάρια που την θέλουν εκτός ANT1 – Τι απαντά η ίδια

Η Μαρία Αναστασοπούλου είναι από τα πρόσωπα που απασχολεί ιδιαίτερα, το τελευταίο διάστημα

Μαρία Αναστασοπούλου: Φουντώνουν τα σενάρια που την θέλουν εκτός ANT1 – Τι απαντά η ίδια
1'

Η μεταγραφική περίοδος συνεχίζεται και η Μαρία Αναστασοπούλου είναι από τις πρωταγωνίστριες. Οι συζητήσεις με τον ANT1 έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό, με την ίδια να έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της. Η παρουσιάστρια δεν επιθυμεί να συνεχίσει στο «Καλημέρα Ελλάδα», στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη, ενώ τής έχει γίνει πρόταση για τη ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Λευκός καπνός ακόμη δεν έχει βγει, ενώ φουντώνουν τα δημοσιεύματα που την θέλουν να αποχωρεί από τον σταθμό του Αμαρουσίου. Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει δεχτεί δελεαστική πρόταση από τον ΣΚΑΪ για την καθημερινή αρένα.

«Η συνεργασία θα λήξει και θα οδεύσει προς Φάληρο», είπε χαρακτηριστικά η Έλενα Πολυκάρπου στην εκπομπή «Super Κατερίνα». «Η εκλογική βραδιά είχε πολύ ενδιαφέρον και φοβερές εκπλήξεις. Είχαμε κάποιες δύσκολες στιγμές, όπως το περιστατικό με τη Λιάνα, αλλά ήταν ενδιαφέρουσα βραδιά», δήλωσε η Μαρία Αναστασοπούλου στην κάμερα της ίδιας εκπομπής.

«Που ξέρετε ότι δεν ευδοκίμησαν οι συζητήσεις με τον ΑΝΤ1; Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις όλοι, εγώ δεν μπορώ να πω τίποτα και περιμένω τη στιγμή που θα μιλήσουμε πιο ανοιχτά. Που τα ξέρετε όλα αυτά;», ξεκαθάρισε η Μαρία Αναστασοπούλου.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή