MasterChef: Αλλάζει ημερομηνία ο τελικός – Αυτός είναι ο λόγος

Το STAR προχωρά σε μία κίνηση ματ για το MasterChef

MasterChef: Αλλάζει ημερομηνία ο τελικός – Αυτός είναι ο λόγος
2'

Το «MasterChef» είχε προγραμματιστεί να αποχαιρετίσει το κοινό αύριο Τετάρτη, ωστόσο την τελευταία στιγμή το πλάνο άλλαξε. Ο διαγωνισμός μαγειρικής του STAR θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη και ο λόγος είναι ο αγώνας μπάσκετ Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός που θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ το βράδυ της Τετάρτης.

Στις τελικές δοκιμασίες του «MasterChef», πάντως, το ενδιαφέρον είναι μεγάλο. Χριστίνα και Λευτέρης δίνουν από χθες τον καλύτερό τους εαυτό διεκδικώντας τον τίτλο που όλοι θα ήθελαν! Απόψε, στη 2η φάση, οι δύο φιναλίστ θα πρέπει να ανταπεξέλθουν στο τεστ δημιουργικότητας.

Οι παίκτες καλούνται να κάνουν 4 πιάτα, καθένα από αυτά εμπνευσμένο από αγαπημένες δοκιμασίες του φετινού διαγωνισμού. Στον εξώστη μάλιστα θα βρεθούν όσοι αποχώρησαν και οι συγγενείς της Χριστίνας και του Λευτέρη, με τη συγκίνηση να είναι ο βασικός πρωταγωνιστής. Στο τέλος της βραδιάς, ένας ακόμη σφραγισμένος φάκελος θα βρίσκεται στα χέρια της επιτροπής.

https://www.instagram.com/p/C8C2F9Xs_EK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Την Πέμπτη, στη μεγάλη βραδιά και στην τρίτη φάση, θα δούμε τη δοκιμασία αντιγραφής πιάτου με καλεσμένο σεφ από πασίγνωστο και βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο. Στον εξώστη ξανά οι παίκτες που αποχώρησαν και οι συγγενείς των φιναλίστ, θα προσπαθήσουν να τους εμψυχώσουν. Στην πορεία της βραδιάς, οι τρεις κριτές θα υποδεχτούν live τους δύο παίκτες, όσους αποχώρησαν, οικογένειες και φίλους, καθώς η ανακοίνωση θα γίνει ζωντανά. Όλοι μαζί ξανά στο πλατό, θα θυμηθούν τις πιο σημαντικές αλλά και τις πιο αστείες στιγμές του φετινού διαγωνισμού εν αναμονή της ανακοίνωσης του μεγάλου νικητή.

Εκείνος που θα κερδίσει τον τίτλο του «MasterChef», που θα ξεπεράσει όχι μόνο τους αντιπάλους του αλλά τον εαυτό του, θα κερδίσει 70.000€ ως χρηματικό έπαθλο και επιπλέον 30.000€ σε εξοπλισμό για επαγγελματική κουζίνα. Για πρώτη φορά, μάλιστα, θα υπάρξει έπαθλο και για τον 2ο φιναλίστ του τελικού, που θα εισπράξει το ποσό των 30.000€!

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα

23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα