Σωτήρης Τσαφούλιας για εκλογές - «Η Βουλή δεν είναι οικόπεδο κανενός»

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας σχολίασε τις εκλογές και την συμμετοχή των celebrities στα κοινά
Σωτήρης Τσαφούλιας για εκλογές - «Η Βουλή δεν είναι οικόπεδο κανενός»
2'

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Katerina» παραχώρησε ο Σωτήρης Τσαφούλιας.

Ο γνωστός σκηνοθέτης μίλησε για τις Ευρωεκλογές και για την ενασχόληση όλων και περισσότερων celebrities με την πολιτική.

Οι δηλώσεις του Σωτήρη Τσαφούλια

«Εγώ δεν χωρίζω τους υποψηφίους σε celebrity ή μη, άντρες ή γυναίκες, το θέμα είναι αυτός που θα πάει να είναι άξιος γι αυτή τη δουλειά και το πρόσημο του κόσμου θα πρέπει να είναι ακριβώς αυτό. Αν εγώ αύριο το πρωί αποφασίσω να πολιτευτώ, το κριτήριο για να με ψηφίσει κάποιος δεν έπρεπε να είναι το αν είμαι ή όχι καλός σκηνοθέτης, αλλά το αν ο λόγος μου ο πολιτικός ή η πρόθεση αυτού που θέλω να κάνω αντικατοπτρίζει αυτό που θέλουν. Τα έχουμε λίγο μπερδεμένα στο μυαλό μας και καλό είναι να αρχίσουμε να τα ξεμπερδεύουμε γιατί βαδίζουμε σε πολύ σκοτεινούς καιρούς και πολύ άσχημες εποχές» τόνισε.

«Η Βουλή δεν είναι σπίτι και οικόπεδο κανενός, η πολιτική βγαίνει από τη λέξη πολίτης, επομένως όλοι οι άνθρωποι, ανεξαρτήτως επαγγέλματος, έχουν το δικαίωμα, αν έχουν τη θέληση, να ασχοληθούν με τα κοινά. Η πολιτική δεν είναι επάγγελμα, άσχετα αν την έχουν κάνει κάποιοι, αυτό είναι άλλο ζήτημα. Οποιοσδήποτε πολίτης μπορεί να προσφέρει στην πατρίδα του, λέει αυτό που σκέφτεται και μπορεί να κατέβει, η πολιτική δεν είναι κλειστό επάγγελμα κανενός», επεσήμανε στο τέλος ο σκηνοθέτης.

Όσο για το έαν ο ίδιος άσκησε το εκλογικό του καθήκον ο Σωτήρης Τσαφούλιας αποκάλυψε: «Δεν ψήφισα. Δυστυχώς λόγω υποχρεώσεων ήμουν πολύ μακριά από το σημείο και δεν προλάβαινα».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή