«Κόλαφος» η Δήμητρα Αλεξανδράκη - «Τραβάτε να ψηθείτε στο μεροκάματο, άντε σοβαρευτείτε»

Το βίντεο «κόλαφος» της Δήμητρας Αλεξανδράκη για τους followers της

«Κόλαφος» η Δήμητρα Αλεξανδράκη - «Τραβάτε να ψηθείτε στο μεροκάματο, άντε σοβαρευτείτε»
1'

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη προχώρησε σε ένα οργισμένο story στο Instagram για τους followers που την ρωτούν πως μπορούν να αποκτήσουν εύκολα δώρα, όπως iPhone χαρίζοντάς της likes στις αναρτήσεις της.

Ειδικότερα, η γνωστή επιχειρηματίας και influencer ενημέρωσε, ότι μόνο οι νικητές που κληρώνονται μπορούν να λάβουν τα δώρα, ενώ προέτρεψε εκείνους που ζητούν να αποκτήσουν εύκολα δώρα, να πάνε να δουλέψουν.

Η οργισμένη ανάρτηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη

«Αυτή η βλακεία που μου στέλνετε: “Πόσα likes θέλεις για να σου πάρω iphone τι ακριβώς είναι;” Εγώ παλιά θυμάμαι για να αγοράσω κάτι έλεγα πως θα δουλέψω τόσες ώρες στην καφετέρια, υπολόγιζα και τα tips και πόσα θέλω για να περάσω για να πάρω αυτό που θέλω. Ήμουν στο πλυντήριο αυτοκινήτων δούλευα και έλεγα να κάνω υπερωρίες να μαζέψω χρήματα για να πάρω αυτό που θέλω. Εσύ τι είναι αυτό με τα likes για να πάρεις iphone;» είπε ξεσπώντας η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Ενώ συνέχισε: «Σοβαρευτείτε και τραβάτε να κάνετε καμιά δουλειά έξω, τραβάτε να ψηθείτε στο μεροκάματο να δείτε πώς είναι. Δεν φτάσαμε από τη μία μέρα στην άλλη να μπορούμε να δουλεύουμε κάποιοι από το σπίτι μας. Σοβαρευτείτε», αναφέρει στο βίντεο η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή