Το προξενιό της Ιουλίας - Spoiler: Πώς θα καταλήξει η Ιουλία στα χέρια του Γιωργίκη

Η σειρά του ALPHA «Το προξενιό της Ιουλίας» θα απασχολήσει ιδιαίτερα το φανατικό κοινό
2'

Το «Προξενιό της Ιουλίας», η μεγάλη παραγωγή που κέρδισε το κοινό του ALPHA και ξεχώρισε με την αισθητική της, θα ολοκληρώσει την πορεία της στις αρχές Ιουλίου. Μέχρι τότε, οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές.

Η αιφνιδιαστική λιποθυμία της Κυριακούλας κατά τη διάρκεια της συνάντησης της οικογένειας Ραζίνη με την οικογένεια Μακρή και η διακομιδή της στο νοσοκομείο, αναστατώνει τους πάντες και απειλεί να φανερώσει ένα μυστικό, που έμοιαζε καλά κρυμμένο στο παρελθόν. Τη νύχτα στο νοσοκομείο, την διαδέχεται μια εξίσου ανάποδη μέρα. Η Κυριακούλα, χωρίς να λέει κουβέντα, αξιώνει από την Αλεξάνδρα να πάρει τις αποστάσεις από τον Άλκη, βρίσκοντας δικαιολογίες που στ' αυτιά της κόρης της, ακούγονται, το λιγότερο, ανεξήγητες και παράλογες. Επιμένει όμως. Δεν τη σταματάει ούτε καν το γεγονός πως η νύφη της, η Φιλιώ, μοιάζει να έχει κάποιες επιπλοκές με την εγκυμοσύνη της. Επιπλοκές στις οποίες, θα σπεύσει, όχι ο Γρηγόρης όπως η Φιλιώ θα περίμενε, αλλά ο γοητευτικός, νεαρός γιατρός Γκλαβάνης. Την ίδια στιγμή, ο Γιωργίκης Προβιός εξακολουθεί να αναζητά την Ιουλία και το παιδί. Όχι μόνο επειδή ενδιαφέρεται ο ίδιος αλλά κι επειδή η Χάδω του θυμίζει διαρκώς πως δεν κάνει, κατά τη γνώμη της, αρκετά ή, όσα θεωρεί η ίδια αρκετά.

Μετά την σύλληψη της Ιουλίας για απαγωγή, ακολουθεί η ανάκρισή της. Εκείνη, δεν αποκαλύπτει ποιοι ήταν οι συνεργοί της. Ο Γιωργίκης, δήθεν γενναιόδωρος, δηλώνει πως δεν επιθυμεί τη δίωξή της. Μετά από μια κρυφή συμφωνία με την Ιουλία, ότι δεν θα τον ξεμπροστιάσει, αλλά θα δει το παιδί, η Ιουλία επιστρέφει στο αρχοντικό, για να την κλείσει όμως και πάλι ο Γιωργίκης στο υπόγειο. Η Χάδω, από τη μια χαίρεται που έχει πάλι στα χέρια της το μωρό, από την άλλη γίνεται έξαλλη, όταν μαθαίνει το όνομα που του έδωσαν στην κρυφή βάφτιση. Ο Χρήστος αγωνιά για την τύχη της Ιουλίας και της Στεφανίας. Η Φιλιώ, μετά την αποβολή που είχε στην εγκυμοσύνη της, δεν θέλει να δει τον Γρηγόρη. Η Βαγγελίτσα μαθαίνει από τον Δήμου κάποια νέα, που θα ταράξουν την Κατερίνη. Η Στάσα είναι σε τραγική κατάσταση, αφού και τα δυο της παιδιά είναι «φυλακισμένα». Η Κυριακούλα εκπλήσσει την Αλεξάνδρα με τη συμπεριφορά της σχετικά με τον Άλκη. Μάνα και κόρη συγκρούονται γι' αυτόν, και η Αλεξάνδρα έρχεται αντιμέτωπη με ένα τεράστιο δίλημμα.

Σχετικές ειδήσεις