Φάνης Λαμπρόπουλος για τη νεολαία στα πανηγύρια: «Κάποτε λέγαμε βάλε Prodigy, τώρα Κονιτοπούλου»

«Έλεγες παλιά να πάω σε κανά μπιτσόμπαρο και τώρα λες άντε να πάμε στην Παναγιά την Πανωχωριανή» - Έξαλλος ο Φάνης Λαμπρόπουλος με τους νέους που πηγαίνουν σε πανηγύρια.

Φάνης Λαμπρόπουλος για τη νεολαία στα πανηγύρια: «Κάποτε λέγαμε βάλε Prodigy, τώρα Κονιτοπούλου»
2'

Τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι η νεολαία στρέφεται όλο και περισσότερο στα πανηγύρια εξέφρασε με χιουμοριστική διάθεση ο Φάνης Λαμπρόπουλος στη ραδιοφωνική του εκπομπή.

Στο σχετικό βίντεο που δημοσίευθηκε στο Instagram, ο γνωστός κωμικός «ξέσπασε» λέγοντας ότι δεν μπορεί να καταλάβει πραγματικά για ποιο λόγο έχουν γίνει «μόδα» τα πανηγύρια.

«Δεν το χωράει τουλάχιστον το δικό μου το μυαλό. Είναι αυτή η μόδα τελευταία που έχει γίνει με τα πανηγύρια στα νησιά. Βλέπουμε μία τεράστια μεταστροφή της νεολαίας και όλη η νεολαία πλημμυρίσει τα πανηγύρια στα νησιά», λέει αρχικά.

«Όλοι ξαφνικά να πάνε να δούνε ένα πανηγύρι σε νησί» είπε έπειτα και πρόσθεσε ότι οι εποχές έχουν αλλάξει. «Και για πώς άλλαξαν εποχές έτσι; Κάποτε λέγαμε θέλουμε κατέβουμε Cavo Paradiso και ήμασταν έτσι και τώρα λέμε να έρθει Αύγουστος να πάμε στο πανηγύρι της Παναγίας της Κανάλας. Έλεγες παλιά να πάω σε κανά πάρτι, κανά μπιτσόμπαρο και τώρα λες άντε να πάμε στην Παναγιά την Πανωχωριανή. Πηγαίναμε στα μαγαζιά και λέγαμε κάποτε "βάλε Prodigy και τώρα λέμε βάλε Στέλλα Κονιτοπούλου". Χτυπιόμασταν με Dance with the devil και τώρα χτυπιόμαστε με Γιάννη Πάριο» δήλωσε εκνευρισμένος.

«Παλιά μας έλεγαν οι γονείς μας θα πάμε σ' ένα πανηγύρι κι εμείς τα παιδιά δεν θέλαμε, φοβόμασταν, για εμάς ήταν τιμωρία. Νυστάζαμε από τις 9 η ώρα και μας βάζανε στο αμάξι μέσα και κοιμόμασταν κλειδωμένα. Έχω περάσει εγώ καλοκαίρια να κοιμάμαι σε πλαστική καρέκλα οχτώ χρονών και το κλαρίνο να παίζει από πάνω μου σαν UFO έτσι. Και τώρα βλέπεις πιτσιρικάδες να κολλάνε πενηντάευρο πάνω σε βιολιστές. Το μόνο λογικό συμπέρασμα που βγάζω είναι ότι είναι όλα θέμα μόδας. Φαντάζεσαι με τα χρόνια γίνεται το αδιαχώρητο τα μουσεία; Αύριο μεθαύριο θα έρθει, και θα μου πει από που μπαμπά θα αργήσω σήμερα έχει event στο λαογραφικό μουσείο της Σύρου χαμός», κατέληξε.

https://www.instagram.com/reel/C8Ed_slIL6G/
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή