Survivor 2024: Νέος τραυματισμός για τη Δαλάκα - Προβληματισμένοι οι παίκτες με τη συμπεριφορά της

Survivor: Νέο υποψήφιο προς αποχώρηση έβγαλαν οι διαγωνιζόμενοι 
Survivor 2024: Νέος τραυματισμός για τη Δαλάκα - Προβληματισμένοι οι παίκτες με τη συμπεριφορά της
2'

Ισοπαλία έφεραν οι ασυλίες της νέας εβδομάδας του Survivor 2024 οι Μπλε, οδηγώντας ξανά τους Κόκκινους στην κάλπη με τον Γιώργο Γκιουλέκα να ακολουθεί τον Χριστόφορο Ταξίδη στον τάκο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Ένα ακόμα επεισόδιο γεμάτο ανατροπές παρακολούθησαν το βράδυ της Τρίτης οι τηλεθεατές του Survivor.

Στο επεισόδιο της Τρίτης οι άντρες της Κόκκινης ομάδας εμφανίστηκαν προβληματισμένοι με τη συμπεριφορά της Κατερίνας Δαλάκα μετά τη ήττα τους στο πρώτο αγώνισμα για την ασυλία.

Ο Γιώργος Γκιουλέκας αντέδρασε με τη στάση της και ανέφερε: «Κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος ασυλίας, η Κατερίνα Δαλάκα τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για εξετάσεις».

Οι Κόκκινοι γνώρισαν την απόλυτη συντριβή καθώς οι Μπλε επικράτησαν με το επιβλητικό 10-2.

Λίγο αργότερα, το συμβούλιο ξεκίνησε χωρίς την Κατερίνα Δαλάκα.

Ωστόσο λίγο αργότερα επέστρεψε, αναφέροντας πως δεν έσπασε το δάχτυλό της, αλλά το χτύπησε άσχημα.

Έπειτα οι «Κόκκινοι» κλήθηκαν να ψηφίσουν το πιο αδύναμο μέλος της ομάδας τους.

«Η κόκκινη ομάδα μίλησε, η απόφαση έχει παρθεί» τόνισε ο Γιώργος Λιανός για να διαβάσει αμέσως τις ψήφους, με τον Γιώργο Γκιουλέκα να βγαίνει υποψήφιος προς αποχώρηση.

«Σαφώς κι ήταν μονόδρομος για τον Χριστόφορο. Δεν συζήτησα κάτι, αλλά φαντάζομαι ότι δεν το σκέφτηκε και πολύ να με ψηφίσει. Δεν ξέρω αν υπήρχε δίλημμα. Μέχρι πριν λίγο δεν ξέραμε τι θα γίνει με την Κατερίνα κι ευτυχώς θα επανέλθει. Γνώριμη διαδικασία και περιμένω να μάθω τον τρίτο αντίπαλο, που εύχομαι να είναι Μπλε», είπε μεταξύ άλλων ο παίκτης σχολιάζοντας την υποψηφιότητά του.

Σήμερα οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν τον τρίτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή