Ζέτα Θεοδωροπούλου: Χείμαρρος για τον Ταχτσίδη - «Τον χαρακτήρα μου τον έφτιαξαν τα έργα σου»

Νέα πυρά με σπόντες από τη Ζέτα Θεοδωροπούλου προς τον Παναγιώτη Ταχτσίδη, αυτή τη φορά μέσα από πρωινή εκπομπή
Ζέτα Θεοδωροπούλου: Χείμαρρος για τον Ταχτσίδη - «Τον χαρακτήρα μου τον έφτιαξαν τα έργα σου»
1'

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου μίλησε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Το Πρωινό» για την έκρηξή της στα social media και για το τρίτο πρόσωπο στη σχέση της με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη.

«Ήταν μια έκρηξη θυμού (σ.σ. η ανάρτηση στα social media), κάνω τόσους μήνες υπομονή, τρελή δεν είμαι ούτε γεννήθηκα. Όπως λέει και μια μεγάλη σκορπίνα τραγουδίστρια, τον χαρακτήρα μου τον έφτιαξαν τα έργα σου. Ο καθένας απαντάει με τις εικόνες του. Εγώ είμαι με τα παιδιά μου και ο κύριος όπου είναι, πάντως δεν είναι με τα παιδιά του».

«Αρχίζει και με φθείρει όλο αυτό το θέμα. Πλησιάζουν οι σχολικές γιορτές των παιδιών μου, την Παρασκευή έχω τον τελικό, δεν μπορώ όλη μέρα να ασχολούμαι με αυτό το θέμα. Πραγματικά δηλαδή είναι ψυχοφθόρο. Ας είναι καλά, ας είναι όπου είναι, ο καθένας μιλάει με τις εικόνες του. Εγώ είμαι με τα παιδιά μου, εκείνος ας είναι καλά και ας κάνει ό,τι θέλει».

«Για μένα είναι τελειωμένη ιστορία. Δεν έχω μέσα μου ούτε φόβο ούτε ενοχή, κοιμάμαι πάρα πολύ ήρεμη τα βράδια. Δεν φοβάμαι τίποτα και κανέναν. Δεν έχω στο μυαλό μου ότι το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό, δεν φοβάμαι τίποτα» πρόσθεσε, η Ζέτα Θεοδωροπούλου.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή