Σοφία Αρβανίτη: «Υπήρξε σχέση μου με διάσημο πρόσωπο που δεν μαθεύτηκε»

Η Σοφία Αρβανίτη μίλησε για την προσωπική της ζωή
1'

Η Σοφία Αρβανίτη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» για την καριέρα της στη μουσική αλλά και την προσωπική της ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια είπε αρχικά: «Μία περίοδο της ζωής μου η μουσική με είχε κουράσει, την είχα παρατήσει. Ποιος ξέρει τι σκεφτόμουν και εγώ τότε; Τα τελευταία χρονιά όμως είμαι σε μία φάση που “κρατιέμαι” πάνω της. Πολλές φορές νιώθω ότι γερνάω, ότι δεν είμαι 25 χρόνων και πέφτω ψυχολογικά άλλα υπάρχει ένα χέρι που με τραβάει, που ουσιαστικά είναι ο άλλος μου εαυτός».

Δεν είμαι εξοικειωμένη με το να εκθέτω το σώμα μου. Είναι μέσα στα πλαίσια του θεάματος αλλά θεωρώ ότι το κάνω με μία αισθητική, δεν προσβάλλω τον εαυτό μου», πρόσθεσε σε άλλο σημείο η τραγουδίστρια.

Η Σοφία Αρβανίτη αναφορικά με την προσωπική της ζωή σημείωσε: «Είμαι καλά στα προσωπικά μου, δεν κάνω τοποθετήσεις περί έρωτος. Υπήρξε σχέση μου με διάσημο πρόσωπο που δεν μαθεύτηκε, θεωρώ ότι είναι η άχρηστη πληροφορία της ημέρας».

Τέλος, για τον Μιχάλη Ρακιντζή και τη σχέση τους, η τραγουδίστρια πρόσθεσε: «Αγαπώ πολύ τον Μιχάλη Ρακιντζή, είμαστε πολλά χρονιά φίλοι, τον εκτιμώ πάρα πολύ, τον αγαπώ πάρα πολύ, με έχει βοηθήσει πολλές φορές στη ζωή μου. Τη σχέση μου με τον Μιχάλη θα την χαρακτήριζα με τον στίχο: “Δεν θέλω τώρα να αγαπηθώ, θέλω μόνο αυτόν το χορό, μας τα’ πάνε κι άλλοι άλλα είναι μακριά, σε άλλη αγκαλιά”».