Η Γη της Ελιάς - Spoiler: To μέλλον της Αμαλίας μετά τον χωρισμό από τον Ισίδωρο

Οι εξελίξεις μέχρι το φινάλε θα είναι πολλές και ενδιαφέρουσες στη σειρά «Η γη της ελιάς»
2'

Την Πέμπτη 27 Ιουνίου θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο στη σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς, με το ενδιαφέρον των φανατικών να είναι μεγάλο. Μέχρι τότε, η Αμαλία θα απασχολήσει πολύ κυρίως λόγω του διαζυγίου από τον Ισίδωρο.

Ο Παρασκευάς απελπίζεται από τη στάση του Δημοσθένη και σκέφτεται να φύγει πραγματικά από τη Μάνη. Η Αρετή περνάει από την τελική οντισιόν και ο σκηνοθέτης δείχνει πολύ ευχαριστημένος από την ερμηνεία της. Ο Πότης και η Αννα μπλέκουν σε νέες περιπέτειες. Η Κούλα βρίσκεται σε ερωτικό αδιέξοδο, καθώς παλεύει να πλησιάσει τον Κουράκο, αλλά πέφτει σε τοίχο. Η Ασπασία, από την πλευρά της, της εξηγεί πως μάλλον δεν είναι του γούστου του και προσπαθεί να τη λογικέψει. Η Ισμήνη ενδίδει στη ζήλια της και πηγαίνει στο γραφείο του Κωνσταντίνου, προκειμένου να γνωρίσει από κοντά τη νέα γραμματέα του. Ο Μάνος και η Μαρίνα επιστρέφουν στη Μάνη και ανακαλύπτουν ότι ο Ισίδωρος χώρισε.

Ο Μάνος και η Μαρίνα μένουν άναυδοι με την ανακοίνωση του Ισίδωρου ότι χώρισε την Αμαλία. Η Ειρήνη κλαίει για τον Παρασκευά, αλλά ο Δημοσθένης έχει πεισμώσει και δεν υποχωρεί με τίποτα. Ο Παρασκευάς, από την άλλη, παραμένει κρυμμένος στο σπίτι του Λυκούργου και περνάει μαύρες ώρες… Η Ισμήνη αρχίζει να ενοχλείται με την παρουσία της γραμματέως στο γραφείο του Κωνσταντίνου και το γεγονός ότι εκείνος αργεί να γυρίσει στο σπίτι το βράδυ τη θορυβεί. Η Φιλιώ έχει αναστατωθεί πολύ με την επερχόμενη άφιξη της κόρης του Τζον. Η Ασπασία στήνει ένα κόλπο και κάνει τον Δημοσθένη να υποχωρήσει στο θέμα του Παρασκευά. Ο Ισίδωρος ζητάει από τον Λυκούργο να βάλει μπροστά το διαζύγιο με την Αμαλία.

Ο Ισίδωρος αναθέτει το διαζύγιό του στον Λυκούργο κι εκείνος καλεί την Αμαλία για να συζητήσουν. Η Αμαλία προσπαθεί να κερδίσει χρόνο και επιδιώκει να συναντηθεί με τον Ισίδωρο, αλλά εκείνος την αποφεύγει. Η ηρωίδα δεν θα τον αφήσει σε ησυχία και σύντομα θα μπλέξουν πολύ.

Σχετικές ειδήσεις