Στενεύουν τα περιθώρια στην TV – Η Ζήνα Κουτσελίνη και οι ανακοινώσεις που θα αργήσουμε να δούμε

Η τηλεοπτική σεζόν τελειώνει και, όπως φαίνεται, όλα θα κριθούν στην εκπνοή
2'

Μία ταραχώδης τηλεοπτική χρονιά φτάνει στο τέλος της και μέχρι… το φινάλε θα κριθούν πολλά. Σε αντίθεση με προηγούμενες σεζόν που οι συμφωνίες των τηλεαστέρων κλείνονταν νωρίς, φέτος οι εξελίξεις δοκιμάζουν τα όρια των παρουσιαστών αλλά και των στελεχών.

Όμως μαθαίνουμε, μάλιστα, μέχρι και τις 5 Ιουλίου όπου οι περισσότερες εκπομπές θα αποχαιρετίσουν, πολλά θα «παιχτούν». Πρωταγωνίστρια, αυτή την περίοδο, είναι η Ζήνα Κουτσελίνη. Οι συζητήσεις και οι επαφές με τους ανθρώπους του STAR συνεχίζονται, λευκός καπνός όμως δεν έχει βγει. Από τη μία η βραδινή εκπομπή που τα στελέχη δεν επιθυμούν να συνεχιστεί, από την άλλη το οικονομικό σκέλος, συνθέτουν ένα σκηνικό που θυμίζει «θρίλερ»! Η Ζήνα, την ίδια στιγμή, έχει αρχίσει κάποιες επαφές με άλλους σταθμούς με τον Γιώργο Λιάγκα να δηλώνει το πρωί της Τετάρτης αφήνοντας υπονοούμενα: «Εγώ από ό,τι έχω καταλάβει είναι τα λεφτά που χάνει από το κόψιμο της βραδινής εκπομπής που δεν πήγε καλά και θέλει η Ζήνα Κουτσελίνη να πάρει περισσότερα λεφτά. Δεν της τα δίνει το STAR τα περισσότερα λεφτά, την αφήνει να κάνει καμιά γυροβολιά. Έχει πάει μαθαίνω κι εγώ σε 2-3 κανάλια, έχει κάνει γυροβολιά».

Κι ενώ αναμένουμε να δούμε τι θα συμβεί στο κανάλι της Κηφισιάς, στον σταθμό του Αμαρουσίου αναμένονται οι τελικές αποφάσεις για Μπέττυ Μαγγίρα και Μαρία Αναστασοπούλου. Επιθυμία των Αντενικών είναι και οι δύο εκπομπές του Σαββατοκύριακου να έχουν infotainment χαρακτήρα κάτι που δεν δελεάζει ιδιαίτερα τις δύο κυρίες.

Ανοιχτά μέτωπα και στο OPEN, όπου μπορεί η Τατιάνα Στεφανίδου να βρίσκεται στο στάδιο των υπογραφών για τη μεσημεριανή ζώνη, όμως η Ελένη Τσολάκη θα πρέπει να αποφασισθεί το αν θα παραμείνει στην καθημερινή αρένα. Στην εξίσωση μπαίνει και η Ιωάννα Μαλέσκου που καραδοκεί, αλλά δεν είναι η μόνη! Ο Νίκος Κοκλώνης έχει απλώσει δίχτυα και σε άλλες παρουσιάστριες, με το ενδιαφέρον να είναι μεγάλο.

Σχετικές ειδήσεις