«Κλειδώνει» η παραμονή της Ζήνας Κουτσελίνη στο STAR

Η παρουσιάστρια φαίνεται ότι τα βρίσκει με τα στελέχη του καναλιού

«Κλειδώνει» η παραμονή της Ζήνας Κουτσελίνη στο STAR
1'

Πρόσωπο των ημερών και της μεταγραφικής περιόδου, η Ζήνα Κουτσελίνη απασχολεί ιδιαίτερα με το τηλεοπτικό της μέλλον. Η παρουσιάστρια, που είθισται να υπογράφει μονοετή συμβόλαια και στο τέλος κάθε χρονιάς να συζητά σε νέους όρους και βάση με τους ιθύνοντες, έχει ξεκινήσει επαφές με το STAR εδώ και εβδομάδες.

Τα στελέχη της Κηφισιάς, αφουγκραζόμενοι τα νέα δεδομένα της αγοράς και επιθυμώντας να κάνουν εξοικονόμηση χρημάτων και τηλεοπτικού χρόνου, αποφάσισαν να μην συνεχιστεί η βραδινή εκπομπή της Ζήνας που δεν κέρδισε το επιθυμητό στοίχημα της τηλεθέασης. Στοιχείο που αποτέλεσε αγκάθι στις πρώτες συζητήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όμως, το πιο πρόσφατο ραντεβού της ίδιας της Ζήνας Κουτσελίνη με τους ανθρώπους του STAR έγινε σε καλό κλίμα και όπως όλα δείχνουν είναι θέμα χρόνου να πέσουν οι τελικές υπογραφές.

Η Ζήνα είναι η σιδηρά κυρία του κοινωνικού ρεπορτάζ και η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» είναι ένα γερό χαρτί στη φαρέτρα της Κηφισιάς. Από την άλλη, η δημοσιογράφος έχει χτίσει μία οικογενειακή σχέση πλέον με το κανάλι και, σε ταραχώδεις χρονιές, θα ήταν μεγάλο τόλμημα να εγκαταλείψει μία φιλόξενη και μεγάλη αγκαλιά βαδίζοντας σε άγνωστα λημέρια.

Αναμένοντας λοιπόν την οριστικοποίηση της συμφωνίας και τις ανακοινώσεις, το STAR φαίνεται ότι προχωρά την επόμενη σεζόν με όλα τα δυνατά του χαρτιά που τού χάρισαν φέτος υψηλά ποσοστά και πρωτιές.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα

23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα