Δήμητρα Βαμβακούση - Γιώργος Αγγελόπουλος: Σε ποιον μοιάζει το παιδί τους

H Δήμητρα Βαμβακούση μίλησε για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, την κόρη της αλλά και την αγάπη του κόσμου
3'

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η Δήμητρα Βαμβακούση μίλησε για τον σύζυγό της, Γιώργο Αγγελόπουλο, και την κόρη τους, η οποία ήρθε στον κόσμο τον Φεβρουάριο.

Η Δήμητρα Βαμβακούση αναφέρθηκε στην περίοδο που διανύει με την οικογένειά της, τις δυσκολίες της εγκυμοσύνης, τον σύζυγό της και τη δημοσιότητα.

Αρχικά, αποκάλυψε ότι η κόρη της μοιάζει στον πατέρα της: «Το μωρό μου μοιάζει στον άνδρα μου. Μ' αρέσει, αφού είναι κούκλος. Είμαι πολύ χαρούμενη μαμά, όλα βαίνουν καλώς, υπάρχει μια κούραση, αλλά συνεργαζόμαστε πολύ ωραία. Μόνο ευγνώμων μπορώ να είμαι».

«Αλλάζει γρήγορα. Ανυπομονώ να μιλήσει το μωρό μας. Προσπαθώ να περνάω πάρα πολύ χρόνο με το μωρό. Κυρίως είμαι μαζί της. Όταν λείπω, το τηλέφωνο το έχω δίπλα μου, να και τώρα αν χτυπήσει θα το σηκώσω live. Αλλά εμπιστεύομαι πάρα πολύ τον Γιώργο και τη μαμά μου. Τις νύχτες ξυπνάω εγώ πιο πολύ. Ο Γιώργος δουλεύει πιο πολύ την ημέρα. Ξυπνάει και ο Γιώργος, αλλά περισσότερο εγώ συνήθως. Δεν κοιμάται ακόμα συνεχόμενα», πρόσθεσε στην τηλεόραση του Open.

«Καλό είναι να τα λέμε τα πράγματα όπως είναι. Όταν γέννησα είχε η μικρή αλλεργία στο γάλα της αγελάδας και στα παράγωγα, οπότε δεν έτρωγα πάρα πολλά πράγματα. Ήταν εύκολο να χάσω τα κιλά με τον θηλασμό κτλ. 22 κιλά πήρα και τα έχασα», είπε.

Σχετικά με τα συναισθήματά της, η Δήμητρα Βαμβακούση σχολίασε: «Ό, τι και να πω δεν μπορώ να το περιγράψω ακριβώς. Τώρα, έχουμε οικογένεια. Σίγουρα υπάρχει το αίσθημα της ευθύνης, ευγνωμοσύνης γιατί μας έτυχε και είναι μια ευλογία. Ευχαριστιέμαι την κάθε στιγμή».

Επιπλέον, εκμυστηρεύτηκε: «Ο Γιώργος αγαπάει τη γυναίκα σε όλες τις εκφάνσεις. Μετά την εγκυμοσύνη ήταν μια δύσκολη περίοδος και σωματικά, εμφανισιακά, ψυχολογικά. Ακόμα νιώθω ότι με βαράνε οι ορμόνες στο κεφάλι. Αλλά θαυμάζω πραγματικά τη στάση που έχει ο Γιώργος μου και τον ευχαριστώ πάρα πολύ, γιατί το εκλαμβάνω αυτό και με κάνει να αγαπάω τον εαυτό μου περισσότερο», σημείωσε.

Για το αν το ζευγάρι βίωσε προβλήματα στον γάμο του με τον ερχομό του παιδιού, η Δήμητρα Βαμβακούση απάντησε: «Εντάσεις υπάρχουν, είναι μια δύσκολη περίοδος για το ζευγάρι. Δεν το φανταζόμουν. Σίγουρα υπάρχουν εντάσεις, αλλά τις ξεπερνάμε».

Αναφορικά με το πού σκέφτονται να ζήσουν, ανέφερε: «Προσπαθούμε να δούμε πού μας ταιριάζει να μείνουμε, στην Αθήνα ή τη Σκιάθο, πώς μπορούμε να το συνδυάσουμε. Είμαι και εγώ από νησί, οπότε νομίζω ότι θα μ' αρέσει και εμένα πιο πολύ. Ο Γιώργος θέλει να μάθει στην κόρη μας τη θάλασσα».

Τέλος, για το θέμα της δημοσιότητας υπογράμμισε: «Με σόκαρε το γεγονός ότι ο κόσμος έψαχνε να μάθει για μένα και τη σχέση μου με τον Γιώργο. Δεν με απασχολεί που μας περιμένουν κάμερες στο αεροδρόμιο, απλά δεν μου αρέσει να απασχολώ γιατί υπάρχουν σημαντικά κοινωνικά θέματα γύρω μας. Θα έκανα κάτι τηλεοπτικά μόνο στο πλευρό του Γιώργου. Αισθάνομαι ευγνώμων που έχουμε δημιουργήσει τον "Φύλακα Άγγελο" και βοηθάμε παιδιά».