ΑΝΤ1: «Γρίφος» τα συμβόλαια με Μαγγίρα και Αναστασοπούλου

Μπέττυ Μαγγίρα και Μαρία Αναστασοπούλου απασχολούν πολύ με το μέλλον τους

Μπέττυ Μαγγίρα
ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI
2'

Εβδομάδες, τώρα, από τη στιγμή που διέρρευσε η πληροφορία ότι η Φαίη Μαυραγάνη αποχωρεί από τον ΑΝΤ1 για την οικογένεια του ΣΚΑΪ, άνοιξε μία μεγάλη συζήτηση για το τι θα συμβεί τα Σαββατοκύριακα. Αρχικά, δεν ήταν βέβαιο ότι τα στελέχη επιθυμούσαν ζωντανά προγράμματα στην εν λόγω ζώνη λόγω κόστους. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι η νέα σεζόν θα είναι δύσκολη και όλοι οι σταθμοί προχωρούν με «κουτσουρεμένα» μπάτζετ. Εφόσον λύθηκε το εν λόγω πρόβλημα και μετά την ανακοίνωση της Μαρίας Αναστασοπούλου ότι δεν επιθυμεί να συνεχίσει στο «Καλημέρα Ελλάδα», το όνομα της παρουσιάστριας τοποθετήθηκε ψηλά στη λίστα με τα πρόσωπα που οι Αντενικοί ήθελαν για τα ΣΚ.

Οι συζητήσεις ξεκίνησαν, όμως μέχρι και σήμερα όχι μόνο δεν έχει βγει λευκός καπνός αλλά ολοένα και περισσότερο φουντώνουν οι φήμες που θέλουν την υπομονή της να εξαντλείται και να αναζητά νέα τηλεοπτική στέγη. Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 επιθυμούν μία infotainment εκπομπή, καθώς είδαν ότι το εγχείρημα του Γιώργου Λιάγκα πέτυχε πολύ. Όμως, η Μαρία Αναστασοπούλου δεν είναι διατεθειμένη να υπηρετήσει κάτι τέτοιο αφού δηλώνει… ορκισμένη της ενημέρωσης.

Η εξίσωση γίνεται ακόμη πιο δύσκολη, αν προστεθεί και το όνομα της Μπέττυς Μαγγίρα. Η παρουσιάστρια έχει στο συμβόλαιό της το +1 και όλοι αναρωτιούνται αν τελικά θα ενεργοποιηθεί. Από τη Μπέττυ έχει ζητηθεί ολική ανανέωση ομάδας και θεματολογίας, με την προσθήκη κοινωνικών θεμάτων που η ίδια δεν θέλει. Άλλωστε, η παρουσιάστρια είναι μία σόουγουμαν, μία γυναίκα γεννημένη στην ψυχαγωγία που δύσκολα θα κουμπώσει σε πιο ενημερωτικά λημέρια. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, όλα θα κριθούν στο παρά πέντε, στην εκπνοή της σεζόν και τίποτα δεν είναι δεδομένο. Σε περίπτωση, όμως, που η Μαρία Αναστασοπούλου αποχωρήσει, τότε δημιουργείται ένα μεγάλο κενό στον προγραμματισμό του ΑΝΤ1 που θα πρέπει να καλυφθεί άμεσα κι ενώ οι περισσότεροι έχουν κλείσει συμφωνίες για του χρόνου.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή