Αθηνά Οικονομάκου: Ποιος είναι ο 37χρονος Bruno Cerella που της έχει «κλέψει» την καρδιά

Αυτός είναι ο νέος έρωτας της Αθηνάς Οικονομάκου και ακούει στο όνομα Bruno Cerella

Αθηνά Οικονομάκου: Ποιος είναι ο 37χρονος Bruno Cerella  που της έχει «κλέψει» την καρδιά
1'

Τον έρωτα βρήκε η Αθηνά Οικονομάκου μετά το διαζύγιό της από τον Φίλιππο Μιχόπουλο, στα μάτια του Ιταλοαργεντινού μπασκετμπολίστα, Bruno Cerella

«Είναι ερωτευμένη με τον 37χρονο Ιταλοαργεντινό μπασκετμπολίστα, Μπρούνο Τσερέλα», ανέφερε η Φωτεινή Πετρογιάννη στο «Πρωινό» του ANT1.

Ποιος είναι όμως ο 37χρονος που της έκλεψε την καρδιά...

Ο Bruno Cerella, γεννήθηκε το 1986, κατάγεται από την Bahia Blanca και είναι Ιταλό-Αργεντικός μπασκετμπολίστας στην Α2. Στην Ιταλία μετακόμισε ως έφηβος.

Ο 37χρονος ήταν μέλος της εθνικής ομάδας μπάσκετ της Ιταλίας ανδρών το 2008, αν και δεν έπαιξε ποτέ σε επίσημη διοργάνωση.

https://www.instagram.com/p/C68iQg0MdFk/

Τον Αύγουστο του 2017, ο Cerella εστάλη δανεικός στην ομάδα Reyer Venezia του LBA

Αν και σπάνια είναι βασικός και όχι παραγωγικός σκόρερ, ο Cerrella είναι γνωστός στις ομάδες του ως επιλογή πάγκου πολυτελείας, ο οποίος θα εκτελεί αξιόπιστα τα αμυντικά του καθήκοντα, θα συνεισφέρει με κλεψίματα και σπάνια θα γυρίσει την μπάλα στην επίθεση.

https://www.instagram.com/p/CySxkWNtqEj/

Στον ελεύθερο χρόνο του, απολαμβάνει τις καταδύσεις και τον τουρισμό. Ο Cerella μοιράζεται τον χρόνο του μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας, ενώ η πρόσφατα βρέθηκε στη μεγάλη συναυλία των Coldplay στο ΟΑΚΑ όπου και συνόδευσε την Αθηνά Οικονομάκου με την οποία διασκέδασαν μαζί σε μια βραδιά γεμάτη μουσική.

https://www.instagram.com/p/C8CyPKNti_9/
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή