Shaya: «Μετά τις Hi5 χρωστούσα πολλά λεφτά, δούλεψα στην επαρχία για να ξεχρεώσω»

Η αποκάλυψη της Shaya για τις οικονομικές δυσκολίες που βίωσε

Shaya: «Μετά τις Hi5 χρωστούσα πολλά λεφτά, δούλεψα στην επαρχία για να ξεχρεώσω»
2'

Στον καναπέ του «Στούντιο 4» κάθησε το απόγευμα της Πέμπτης (13/6) η Shaya.

Η γνωστή τραγουδίστρια, αποκάλυψε μεταξύ άλλων, την δύσκολη περίοδο που βίωσε μετά την διάλυση των «Hi5», όπου αναγκάστηκε να δουλέψει κρυφά στην επαρχία, για να καλύψει τα χρέη της.

Η εξομολόγηση της Shaya για τις οικονομικές δυσκολίες που βίωσε

«Έχουν περάσει 21 χρόνια από τις Hi5. Προσπαθήσαμε να κάνουμε reunion αλλά ήρθε ο κορονοϊός και δεν τα καταφέραμε. Πέρασαν δύο χρόνια, άντε να μαζευτούμε γιατί μένουμε και σε διαφορετικές χώρες. Αλλά ποτέ μη λες ποτέ!», αποκάλυψε η Shaya.

Στη συνέχεια η τραγουδίστρια μίλησε για την περίοδο μετά την διάλυση των «Hi5»:

«Ήταν λίγο δύσκολα στην αρχή γιατί δεν ήξερα ακριβώς πώς θα ταιριάξω στο κύκλωμα. Δεν είχα άλλα 4 κορίτσια δίπλα μου, είχα άλλο ύφος μουσικής. Έκανα ένα διάλειμμα 3 χρόνια, δούλευα “μυστικά”. Βρήκα έναν άνθρωπο που ήθελε να κάνει κάτι διαφορετικό στη δισκογραφία και όλα άρχισαν να στρώνουν. Προβληματίστηκα, θα μπορέσω να κάνω πράγματα, θα μπορέσω να βρω τη δική μου θέση στον χώρο; Αλλά υπήρχαν πολλά βράδια που έλεγα “Θες να διασκεδάζεις τον κόσμο; Πάλεψέ το”. Ήταν δύσκολο, χρωστούσα πολλά λεφτά μετά τις Hi5. Υπήρχε ένα πρόβλημα με μια λογίστρια, δεν πληρωνόταν η εφορία, μπήκαμε μέσα. Εμείς πληρώναμε πολλά από την τσέπη μας, πρόβες, παραγωγές και εν τέλει δεν έμεναν πολλά σε εμάς. Περάσαμε, όμως, και πολύ όμορφα. Όλες είχαμε αυτό το χρέος τότε. Ήταν ζόρι, ήταν όλο σοκαριστικό. Ήταν ένα challenge, λέω θα δουλέψω κρυφά στις επαρχίες. Δεν ήθελα να βγει στον κόσμο τι κάνω ακριβώς, δεν είχα βρει την καλλιτεχνική ταυτότητα. Ήθελα να ξεχρεώσω, να βρω τι θέλω να κάνω και μου βγήκε όλο αυτό σε καλό».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή