Survivor 2024 - Δώρα Νικολή: «Έχουν χαλάσει και οικογένειες, όταν μπαίνουν τα συμφέροντα στην μέση»

Η δήλωση της Δώρας Νικολή για το Survivor 2024

Survivor 2024 - Δώρα Νικολή: «Έχουν χαλάσει και οικογένειες, όταν μπαίνουν τα συμφέροντα στην μέση»
2'

Λίγα επεισόδια απομένουν για το μεγάλο φινάλε του Survivor 2024 και οι παίκτες αναλύουν τον χαρακτήρα του ριάλιτι επιβίωσης, όπως και τις συμπεριφορές που εφαρμόζουν πολλοί για να φτάσουν στον τελικό στόχο.

Το βράδυ της Πέμπτης (13/6), η Δώρα Νικολή προχώρησε σε μια τέτοια ανάλυση, με αφορμή τη νέα της υποψηφιότητα προς αποχώρηση στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού.

«Από την ώρα που είπε ο Γιώργος Λιανός ότι αρχίζει το ατομικό, στο μυαλό μου έρχονται όλα τα προηγούμενα Survivor. Οι συνεννοήσεις που γίνονταν και φαίνονταν. Άρα στην ουσία δεν είναι καθαρά ατομικό το παιχνίδι, Όσους περισσότερους έχουμε από την ομάδα μας, τόσο περισσότερες ζωές έχουμε αλλά είναι πέντε άτομα. Οπότε αν βγαίνουν οι τρεις ή τέσσερις υποψήφιοι, όσο και να θες να προφυλαχτείς από την ομάδα σου, δεν μπορείς να προφυλαχτείς».

«Δεν είναι πολλά τα άτομα, ας πούμε 8 – 9, οπότε να μπορέσεις να προστατευτείς. Το ίδιο είναι αλλά όπως και να έχει, μπορεί ο ένας να βοηθήσει τον άλλον για να πάρει μια νίκη. Οπότε θα είναι πολύ ενδιαφέρον να το δούμε και αυτό» σημείωσε χαρακτηριστικά η Δώρα Νικολή μιλώντας στην κάμερα.

«Πάντως σίγουρα, εντάξει, μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, έχουμε υπάρξει εμείς σε αυτή την ομάδα για πάρα πολύ καιρό και οι άλλοι στην άλλη ομάδα για πάρα πολύ καιρό. Οπότε είναι λογικό να θέλει ο ένας να καλύψει τον άλλον αλλά, από εκεί και πέρα, όταν μπαίνουν τα συμφέροντα στη μέση έχουν χαλάσει και οι καλύτερες οικογένειες» επισήμανε με νόημα, λίγο αργότερα, ο Ντάνιελ Νούρκα στην δυναμική συμπαίκτρια του.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα

23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα