MasterChef: Ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος κέρδισε τον τίτλο και 100.000 ευρώ!

Το MasterChef έριξε αυλαία, ωστόσο ήδη είναι στον αέρα το τρέιλερ συμμετοχών για το 2025

MasterChef: Ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος κέρδισε τον τίτλο και 100.000 ευρώ!
2'

Έξι μήνες πέρασαν από την ημέρα που το MasterChef έκανε πρεμιέρα στη συχνότητα του STAR.

Απόψε, έπεσε η αυλαία με τον Λευτέρη Ζαφειρόπουλο να αναδεικνύεται ο μεγάλος νικητής. Μετά από πολλές μαγειρικές δοκιμασίες… και αντοχές, ο παίκτης κέρδισε τον τίτλο, το τρόπαιο και το έπαθλο των 100.000 ευρώ! Για πρώτη φορά στο «MasterChef» έπαθλο πήρε και η δεύτερη φιναλίστ, η Χριστίνα Χριστοφή, που φεύγει με το ποσό των 30.000 ευρώ.

Οι δύο φιναλίστ πέρασαν από τρεις απαιτητικές δοκιμασίες: Mystery Box η πρώτη δοκιμασία, Tεστ Δημιουργικότητας η δεύτερη και η σημαντικότερη και πιο κρίσιμη Δοκιμασία Αντιγραφής.

Στο Mystery Box, ο Λευτέρης πήρε 6 βαθμούς ενώ η Χριστίνα 7. Για το Τεστ Δημιουργικότητας, ο Λευτέρης έλαβε 8 και η Χριστίνα 7 βαθμούς.

Οι δύο παίκτες, στην τελευταία δοκιμασία, είχαν την τιμή και τη χαρά να αντιγράψουν δύο εξαιρετικά δημιουργικά πιάτα ενός θρύλου της μαγειρικής, που έκρινε και βαθμολόγησε τις προσπάθειές τους, του βραβευμένου με δυο αστέρια Michelin, Βάσκου chef Andoni Luis Aduriz! Από αυτή την προσπάθεια νικητής βγήκε ο Λευτέρης συγκεντρώνοντας 9 βαθμούς ενώ η Χριστίνα έλαβε 7…

Στο σύνολο, ο Λευτέρης κέρδισε 23 βαθμούς και η Χριστίνα 21 με τον πρώτο να σηκώνει την κούπα! «Νιώθω πολύ χαρούμενος…. Θέλω να αφιερώσω αυτή τη νίκη στον θείο μου», είπε με δάκρυα στα μάτια αφιερώνοντας τον τίτλο στον αγαπημένο του θείο που έφυγε από τη ζωή.

Το αποτέλεσμα ανακοινώθηκε live, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη στον αέρα του STAR βρίσκεται το τρέιλερ συμμετοχών για τον ένατο κύκλο που θα βγει στον αέρα το 2025. «Κάθε λεπτό μαγειρική εξέλιξη, κάθε λεπτό έμπνευση, κάθε μέρα μαζί τους. Δήλωσε συμμετοχή στο MasterChef και γράψε τη δική σου ιστορία! Πάψε να βλέπεις όνειρα και έλα να τα ζήσεις», τονίζεται στο νέο τρέιλερ. Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Σωτήρης Κοντιζάς, θα παραμείνουν στη θέση τους και προσκαλούν τους επίδοξους σεφ σε ένα γαστριμαργικό ταξίδι.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή