Τατιάνα Μπλάτνικ και Γιώργος Μπαρμπαλιάς μαζί σε πάρτι στον Λυκαβηττό

Τι συμβαίνει τελικά με την Τατιάνα Μπλάτνικ και τον γνωστό επιχειρηματία, είναι ζευγάρι ή απλώς δύο καλοί φίλοι; 
3'

Φουντώνουν και πάλι οι φήμες που θέλουν την Τατιάνα Μπλάτνικ και τον Γιώργο Μπαρμπαλιά να είναι ζευγάρι, μετά την εμφάνισή τους σε εκδήλωση στο κέντρο της Αθήνας.

Η πρώην σύζυγος του πρίγκιπα Νικόλαου και ο γνωστός επιχειρηματίας εθεάθησαν στο μεγάλο πάρτι για την γιορτή των 50 χρόνων του ξενοδοχείου «St. George Lycabettus» και «άναψε» πάλι η συζήτηση στα κοσμικά πηγαδάκια για νέο ειδύλλιο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, το βράδυ της Τετάρτης 12 Ιουνίου, στο opening party του ανακαινισμένου Vertigo Pool & Sunset Bar στο roof garden του ξενοδοχείου, περισσότερ από 200 άτομα έδωσαν το «παρών», μεταξύ των οποίων και η Τατιάνα Μπλάτνικ, η οποία συνοδευόταν από την μητέρα της, αλλά και ο Γιώργος Μπαρμπαλιάς. Και οι δύο συνδέονται φιλικά με την οικοδέσποινα, Τόνια Βασιλοπούλου.

Αν και η Τατιάνα έφτασε στο πάρτι με την μητέρα της Bianca Brillembourg, που ζει μαζί της στην Αθήνα το τελευταίο διάστημα, μετά και την εξαφάνιση στην Καλιφόρνια του πατριού της Ατίλιο Μπρίλενμπουργκ, στο πάρτι συναντήθηκε με τον Γιώργο Μπαρμπαλιά και καθ ολη τη διάρκεια της βραδιάς οι δυο τους συνομιλούσαν.

Οι φήμες για το ειδύλλιο Μπαρμπαλιά-Μπλάτνικ ξεκίνησαν από το γεγονός αφενός ότι η Τατιάνα βρέθηκε καλεσμένη σε πάρτι στο σπίτι του Μπαρμπαλιά και αφετέρου το ότι με τον Νικόλαο τα τελευταία χρόνια ζούσαν μαζί συμβατικά, περιμένοντας ουσιαστικά να περάσει ένα διάστημα από τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, για να ανακοινώσουν τις αποφάσεις τους για την προσωπική τους ζωή.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, ο επιχειρηματίας Γιώργος Μπαρμπαλιάς έχει δύο παιδιά τα οποία υπεραγαπά από τον γάμο του με τη Ναταλία Μουνδρέα, της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας, κόρης του Νίκου Μουνδρέα, ενώ είναι γιος του αειήμνηστου αρχιτέκτονα Ηλία Μπαρμπαλιά και της Μπουμπούς Μπαρμπαλιά, η οποία είναι πολύ αγαπητή στην κοσμική Αθήνα.

Το πρωί της Παρασκευής ωστόσο, μέσα από την εκπομπή της η Σταματίνα Τσιμτσιλή διέψευσε τις φήμες περί ειδυλλίου μεταξύ της Τατιάνας Μπλάτνικ και του Μπαρμπαλιά και υποστήριξε ότι είναι απλώς δύο καλοί φίλοι.

Συγκεκριμένα είπε: «Να διαψεύσω μια είδηση που τώρα μου ήρθε; Βλέπω στην Espresso που συνήθως έχει πολύ καλό ρεπορτάζ, “Μαζί σε λουξ ξενοδοχείο η Τατιάνα Μπλάτνικ με τον Γιώργο Μπαρμπαλιά”. Έτυχε και είδα τον κύριο Μπαρμπαλιά προχθές στο event του ξενοδοχείου. Τον πέτυχα στο διάδρομο και πιάσαμε την κουβέντα, του είπα ότι τον σχολιάζαμε τις προάλλες και μου είπε ότι δεν ισχύει το ειδύλλιο αυτό. Ότι είναι δυο πολύ καλοί φίλοι. Τον ρώτησα αν μπορώ να το πω και μου είπε “βεβαίως”».