Η Άννα Φλωρινιώτη εξομολογείται: «Έστελνα μηνύματα στο κινητό του πατέρα μου και απαντούσα μόνη μου»

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης έφυγε από την ζωή τον Ιούνιο του 2023 ενώ έξι μήνες αργότερα πέθανε και ο γιος του Νίκος χτυπημένος από καρκίνο
3'

Ένας χρόνος συμπληρώνεται από τον θάνατο του Γιάννη Φλωρινιώτη αλλά και έξι μήνες από τον θάνατο του γιου του Νίκου και η Άννα Φλωρινιώτη μίλησε για τις μεγάλες απώλειες που βιώνει, στην εκπομπή «Πρωινό».

Όπως είπε, το μνημόσυνο για τον έναν χρόνο από τον θάνατο του πατέρα της θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Ιουνίου. Ο Γιάννης Φλωρινιώτης πέθανε σε ηλικία 76 ετών. Την ίδια μέρα θα γίνει και ένα τρισάγιο για τον αδελφό της, ο οποίος πέθανε 6 μήνες μετά τον πατέρα τους, από καρκίνο, ενώ ήταν μόλις 39 ετών.

Για το πώς διαχειρίζεται τους θανάτους των δύο τόσο δικών της ανθρώπων η Άννα Φλωρινιώτη είπε: «Προσπαθώ όλη μέρα να απασχολώ το μυαλό μου και να δουλεύω και να μην σκέφτομαι πράγματα. Το βράδυ όταν πηγαίνω σπίτι είναι δύσκολο πολύ. Η μαμά μου είναι χάλια. Παλεύουμε και οι δύο. Η μία στηρίζει την άλλη, αναλόγως ποια είναι πιο ευάλωτη».

Όπως εξομολογήθηκε, νιώθει την ανάγκη να αποκτήσει έναν σύντροφο, για ψυχολογική στήριξη: «Όταν έπαθα αυτό το μεγάλο κακό δεν ήθελα κανέναν δίπλα μου. Ήθελα μόνο τους φίλους μου που είχα από παιδάκι κι αυτούς είχα βέβαια δίπλα μου και τους έχω πάντα. Δεν ήθελα σύντροφο. Όσο περνάει ο καιρός αρχίζω και νιώθω και την ανασφάλεια ότι είμαι μόνη μου και δεν έχω στήριγμα, γιατί τα έχω φορτωθεί όλα εγώ. Αρχίζω να έχω την ανάγκη να έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου, να με στηρίζει έστω ψυχολογικά».

Για το μνημόσυνο είπε: «Το μνημόσυνο θα γίνει 16 του μηνός Κυριακή. Θα το κάνουμε ενδιάμεσα δηλαδή μετά τις 6 του μηνός που κλείνει ο μπαμπάς τον χρόνο και πριν τις 19 που κλείνει το εξάμηνο το παιδί μας».

Η Άννα Φλωρινιώτη, η οποία εργάζεται σε κομμωτήριο εξήγησε: «Δεν σταμάτησα να δουλεύω. Βέβαια μου λείπει το σόου, αλλά δεν κάνω σόου, είμαι μονάδα».

Σχολιάζοντας το μενταγιόν που φοράει στον λαιμό της με τη λέξη «Φλωρινιώτης» και το γεγονός ότι φοράει ακόμη μαύρα, είπε: «Μου λένε όλοι να βγάλω τα μαύρα, αλλά έτσι αισθάνομαι. Και το μενταγιόν αυτό είναι του μπαμπά μου, το φόραγε 40 χρόνια πάνω του. Φοράω το κόκκινο κραγιόν που άρεσε στον μπαμπά μου. Βέβαια, δεν του άρεσαν τα μαύρα».

Όπως αποκάλυψε η κόρη του Γιάννη Φλωρινιώτη βλέπει όνειρα με τον πατέρα της αλλά και τον αδελφό της, ενώ δεν έχει σβήσει τους αριθμούς των τηλεφώνων τους από τον τηλεφωνικό της κατάλογο: «Τους βλέπω καθημερινά στον ύπνο μου. Στην αρχή δεν τον έβλεπα και είχα φτάσει στο σημείο να τάξω φανουρόπιτα για να τον δω. Δεν έχω σβήσει το τηλέφωνο του αδελφού μου και του μπαμπά μου από τον τηλεφωνικό μου κατάλογο. Τα κινητά και των δύο τα έχω σπίτι. Στην αρχή έστελνα μηνύματα στο κινητό του πατέρα μου και απαντούσα μόνη μου».