Survivor 2024: «Πυρά» Δώρας κατά Γκιουλέκα - «Δεν θέλω να τον δω στον τελικό»

«Κόλαφος» η Δώρα Νικολή κατά του Γιώργου Γκιουλέκα 
Survivor 2024: «Πυρά» Δώρας κατά Γκιουλέκα - «Δεν θέλω να τον δω στον τελικό»
2'

Το μεγάλο φινάλε του Survivor 2024 πλησιάζει και τα περιθώρια στενεύουν για τους πάικτες, αφού λίγο έμεινε για να κριθεί η τελική τετράδα.

Η ένταση ανεβαίνει και οι παίκτες δεν μπορούν, πλέον, να κρύβουν τις δυσάρεστες σκέψεις τους ο ένας για τον άλλον, όπως η Δώρα Νικολή, που τα έβαλε με τον Γιώργο Γκιουλέκα.

Όσα δήλωσε η Δώρα Νικολή γα τον Γιώργο Γκιουλέκα

«Γκρίνια συνεχώς για το τι γίνεται, γκρίνια για τους αγώνες, γκρίνια για το να πάει ο αγώνας στα 8 και όχι στα 10. Δηλαδή δεν το βλέπετε εσείς; Μέχρι και η ίδια η ομάδα του μπορεί να ενοχλείται από αυτό το πράγμα. Δηλαδή μου μπαίνει στο μυαλό να σκέφτομαι, όπως σας το έχω πει, ότι δεν κάνουν όλοι για αυτό το παιχνίδι. Αυτοί που θα ήθελα να δω στην τετράδα του τελικού θα ήθελα να είναι άνθρωποι οι οποίοι κατάλαβα για ποιο λόγο έχουν έρθει», είπε αρχικά η Δώρα Νικολή.

«Εντάξει όλοι θα νευριάσουμε, όλοι θα γκρινιάξουμε, όλοι θα κλάψουμε αλλά να καταλάβουμε και για ποιο λόγο ήρθαμε εδώ. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Γιώργο, τον συμπαθώ, αλλά αυτή η γκρίνια του δεν είναι για αυτό το παιχνίδι. Εγώ προσωπικά δεν θα ήθελα να τον δω στην τετράδα του τελικού» πρόσθεσε ακόμα η παίκτρια της μπλε ομάδας.

Ενώ κατέληξε, «Με αυτά που συμβαίνουν και βλέπω στον Γιώργο, όσα έχει πει και πολύ νωρίς, δεν θα ήταν από τα παιδιά που θα ήθελα να δω στον τελικό πλέον. Πραγματικά η γκρίνια του είναι πάρα πολύ για τα πάντα που συμβαίνουν εδώ».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή